Orange: Mesajul pentru Clienti ce BANI le Returneaza si Cum ii Obtin

Orange Mesajul pentru Clienti BANI Returneaza Cum Obtin

Orange le transmite un mesaj grozav clientilor din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le faca o surpriza pe care multi sa nu o treaca cu vederea in aceasta perioada, asa ca daca te numeri printre cei care folosesc serviciile operatorului, e bine sa stii ce spune. Cei de la Orange le transmit clientilor, sau oricaror altor romani, ca daca aleg sa isi deschida un cont la Orange Money, si iau pachetul Extra Travel, pot primi o parte din banii cheltuiti inapoi.

Orange le spune clientilor ca acest pachet Extra Travel, pe care il ofera pentru Orange Money, le permite oamenilor sa-si plateasca vacantele in 24 de rate fara dobanda, mai ales ca nu toata lumea isi permite orice fel de vacanta. Mai mult decat atat, Orange spune ca ofera si 7% din banii cheltuiti in vacanta inapoi, pe cardul de credit Orange Money, dar si ca asigurarea de calatorie este inclusa in pachetul pe care clientii il pot activa oricand doresc.

Orange: Mesajul pentru Clienti ce BANI le Returneaza si Cum ii Obtin

Orange spune ca le returneaza clientilor 7% din banii cheltuiti pe cumparaturi in supermarket-uri in Romania, sau in strainatate, pentru un maxim de 50 de LEI pe luna, astfel ca puteti primi inapoi destui bani anual. Totusi, partea buna este ca va puteti face excursia mult visata platind in 24 de rate fara dobanda intreaga suma, multumita celor de la Orange, insa desigur ca trebuie sa si folositi acel card Orange Money pe care il luati.

Orange ofera o varietate de pachete foarte interesante pentru clientii care aleg sa isi activeze carduri de credit Orange Money, astfel ca in functie de ceea ce vreti sa luati, e posibil sa aveti parte de unele surprize destul de bune. Ofertele pe care Orange le are pentru clienti sunt unele dintre cele mai interesante de la toti operatorii de telecomunicatii, asa ca merita fara discutie avute in vedere de catre noi, mai ales ca nu sunt disponibile chiar oriunde si oricum.

Orange are mai multe detalii despre aceasta promotie speciala chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile si a vedea daca un card de credit al Orange Money vi se potriveste.