DACIA Logan 3: PROASTELE Vesti pe care Nu le Asteptau Romanii

DACIA Logan 3 PROASTELE Vesti Nu Asteptau Romanii

DACIA Logan 3 este cea mai bine vanduta masina a DACIA in Romania in anul 2021, exceptie facand luna noiembrie, cand Spring a avut vanzari mai bune, dar din pacate nu toate vestile sunt bune pentru clienti. DACIA Logan 3 a fost lansata la inceputul acestui an de catre cei de la DACIA pentru clienti, iar succesul masinii a fost impresionant, chiar daca initial a fost anuntata cu preturi de pornire de la doar 8400 de euro, iar acum costa 8850 de euro.

DACIA Logan 3 a avut parte de o scumpire de 450 de euro pentru modelul Access SCe 65, adica versiunea cu dotarile cele mai putine, si motorul cel mai slab, de doar 65cp, insa din pacate e posibil sa vedem noi scumpiri in 2022. Mai multe modele de masini ale DACIA au fost scumpite in 2021 din cauza penuriei de semiconductori, iar acest lucru e posibil sa continue in cursul anului 2022 pentru ca inforamtiile cele mai recente indica faptul ca problemele nu vor disparea.

DACIA Logan 3: PROASTELE Vesti pe care Nu le Asteptau Romanii

DACIA Logan 3 ar putea avea parte de noi scumpiri in 2022 pentru ca Renault si DACIA inca au mari probleme in a gasi semiconductorii de care au nevoie pentru componente, la fel ca si restul marilor productori auto din toata lumea. In cazul Logan vedem deja ca pretul a crescut cu 450 de euro in 2021, alte modele avand cresteri chiar mai mari de pret, si este de asteptat ca situatia sa nu se schimbe prea curand pentru ca aceasta criza e greu de rezolvat.

DACIA Logan 3 cu un pret de vanzare si mai mare fata de cel de acum n-ar fi tocmai o masina pe care oamenii sa o caute cu nerabdare in oricare dintre reprezentante, insa nici asta n-ar fi o surpriza chiar atat de mare pentru cineva. Cresterile de preturi sunt rareori motive pentru ca oamenii sa cumpere mai multe produse care s-au scumpit, dar in cazul Logan 3 e improbabil sa se reduca vanzarile pentru ca masina este oricum surprinzator de ieftina.

DACIA Logan 3 se vinde foarte bine in Romania, si are succes inclusiv in alte piete din Estul Europei, dar in alte zone din Europa masina a fost scoasa din vanzare pentru ca nu exista interes suficient de mare pentru ea.