DACIA Duster 2021: Vestile GROZAVE, Hotararea Surpriza pentru SUV-uri

DACIA Duster 2021 Vestile GROZAVE Hotararea Surpriza SUV

DACIA Duster 2021 este cel mai de succes model de SUV vandut in momentul de fata pe pietele din Europa, si alte zone de pe glob, de catre cei de la DACIA, iar asta in ciuda penuriei globale de semiconductori. Cei de la DACIA au fost la un moment dat obligati de aceasta criza globala sa ia si masuri radicale cu privire la productia de masini, astfel ca inainte ca DACIA Duster 2021 sa fie lansata, producatorul roman a hotarat sa livreze unele comenzi fara toate dotarile din ele.

DACIA Duster 2021 nu a avut parte de o situatie prea buna din acest punct de vedere, iar asta pentru ca au exista numeroase probleme generate de catre penuria de semiconductori, insa cei de la DACIA au gasit o solutie. In tari precum Franta, sau Germania, DACIA Duster 2021 este vanduta intr-o versiune numita Up & Go, un model special care este gandit pentru a indeplini cateva cerinte pe care unii dintre clienti le au, dar si una extrem de importanta, livrarea rapida.

DACIA Duster 2021: Vestile GROZAVE, Hotararea Surpriza pentru SUV-uri

DACIA Duster 2021 este produsa in aceasta versiune speciala a gamei de SUV-uri cu livrare in doar 30 de zile de la comanda, insa clientii trebuie sa plateasca si ceva mai multi bani pentru a o putea avea. Aceste masuri au fost luate de catre cei de la DACIA pentru ca DACIA Duster 2021 sa ajunga mai rapid in posesia clientilor din Europa care erau dornici sa cumpere masinile, insa deocamdata modelul nu este vandut si in Romania de catre producatorul auto.

DACIA Duster 2021 costa nu mai putin de 19.000 de euro in aceasta versiune in Franta, fara ea avand multe dintre dotarile modelului Prestige, astfel ca nu e tocmai ieftina, dar este livrata in 30 de zile de la comanda. Cei de la DACIA au ales cel mai probabil sa faca o masina cu dotarile pe care le aveau in stoc, astfel incat sa o si poata livra repede, si profita, cam ca orice alta companie, pentru a cere mai multi bani pe DACIA Duster 2021 de la cei care o vor rapid.

DACIA Duster 2021 este o masina atat de populara incat strategia celor de la DACIA are succes, iar avand in vedere ca vanzarile merg bine in strainatate, nu este exclus ca acest model sa ajunga inclusiv in Romania.