Orange: Cadoul GROZAV de Craciun, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Orange Cadoul GROZAV Craciun Ofera GRATUIT Clientilor

Orange a anuntat un nou cadou grozav pentru clientii din toata Romania cu ocazia Craciunului, iar daca asteptati cu nerabdare ceea ce urma sa fie anuntat pentru noi toti, ei bine a venit momentul sa aflati despre ce e vorba. Cei de la Orange au mai anuntat un cadou special de Craciun pentru clientii din Romania, iar dupa cum puteti vedea mai jos vedem ceva oferit, cu detalii in aceasta pagina, pentru cei care se uita la Da Vinci Kids prin Orange TV Go.

Orange le spune romanilor din toata tara ca daca urmaresc Da Vinci Kids, sau mai bine zie daca isi lasa copiii sa urmareasca acest canal de televiziune, prin aplicatia Orange TV Go, le ofera sansa de a castiga o serie de premii. Vorbim despre 5 trotinete electrice, sau despre 5 kituri pentru experimente stiintifice, Orange oferindu-le romanilor posibilitatea de a castiga un cadou excelent pentru copiii lor, chiar daca promotia dureaza pana pe 31 ianuarie 2022.

Orange: Cadoul GROZAV de Craciun, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Orange desfasoara o serie de promotii speciale prin intermediul Orange TV Go, si le permite romanilor ca stige o varietate de premii daca urmaresc posturile de televiziune care sunt disponibile prin platforma acum. De la televizoare si pana la trotinete electrice, Orange are variate premii pe care oricine poate sa le castige in momentul de fata daca alege sa profite de tot ceea ce este disponibil, dar si daca respecta regulile pe care le impune operatorul.

Orange le cere clientilor din Romania sa urmareasca aceste canale folosind aplicatia Orange TV Go de pe telefoane, sau televizoare inteligente, astfel ca daca urmariti totul prin altceva, nu veti fi inscrisi la concurs. Este foarte important sa urmariti cu mare atentie regulile de participare la concursul pe care Orange il desfasoara in momentul de fata pentru a fi 100% siguri ca nu riscati sa nu castigati ceea ce ne ofera in momentul de fata in toata tara.

Orange desfasoara aceasta promotie speciala pentru inca o perioada limitata de timp in Romania, asa ca orientati-va cu mare atentie la promotii pentru a fi siguri ca veti castiga tot ceea ce va doriti.