WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu Impact Urias pentru Oameni

WhatsApp Schimbarea SECRETA Impact Urias Oameni

WhatsApp face o schimbare secreta care va avea un impact foarte mare pentru o buna parte dintre cele 2 miliarde de persoane din intreaga lume care trimit si primesc orice fel de mesaje in platforma de mesagerie. Mai exact, in urma analizarii celei mai recente versiuni beta a aplicatiei pentru platforma de mesagerie a fost descoperit faptul ca in cadrul WhatsApp va fi lansata o noua schimbare menita sa permita stergerea mesajelor din grupurile de conversatii, indiferent de cine au fost trimise.

WhatsApp lucreaza in momentul de fata la o noua modificare foarte importanta care le va permite administratorilor grupurilor de conversatii sa stearga orice fel de mesaje din cadrul grupurilor. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, in momentul in care un mesaj este sters dintr-un grup de catre un administrator, va fi afisat un mesaj care le spune oamenilor ca acel mesaj a fost sters de catre o persoana care decide ceea ce se intampla in grup.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu Impact Urias pentru Oameni

WhatsApp Schimbarea SECRETA Impact Urias Oameni administratori

WhatsApp pare sa foloseasca limita de 7 zile pentru stergerea mesajelor publicate in grupurile de conversatii, insa desigur ca acest lucru s-ar puea schimba in orice moment in functie de ceea ce vrea compania. Asta inseamna ca mesajele ar putea fi sterse doar intr-o anumita perioada redusa de timp dupa publicare, sau chiar pana la o perioada mult mai mare, insa mai multe vom afla atunci cand aceasta functie noua se va apropia intr-un final de lansare.

WhatsApp implementeaza aceasta masura la foarte multa vreme distanta de criticile extrem de serioase care au fost formulate impotriva sa in cursul anului 2020, cand dezinformarea era distribuita in numar mare prin platforma. Acum WhatsApp reactioneaza intr-un final si implementeaza masuri menite sa reduca acest gen de mesaje care sunt publicate in cadrul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca administratorii au acum posibilitatea de a sterde mesajele.

WhatsApp inca testeaza acest sistem cu telefoanele noastre, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar putea lansa totul pentru utilizatori, asa ca trebuie sa avem rabdare.