Orange: Cadoul de Craciun pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT Acum

Orange Cadoul Craciun Clienti Ofera GRATUIT Acum

Orange are de Craciun cadouri speciale pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere posibilitatea de a intra gratuit in posesia unor beneficii foarte interesante in aceasta perioada. Cei de la Orange le transmit clientilor din toata tara ca in aceasta perioada din an au posibilitatea de a castiga o varietate de premii speciale, listate in aceasta pagina, prin intermediul aplicatiei companiei, dar si a Pinata Party, un joc special gandit pentru a facilita castigarea acestor premii.

Orange spune ca oricare dintre clientii din toata Romania care sunt dornici sa participe la aceasta promotie speciala vor putea castiga vouchere pentru telefoane mobile, accesorii din magazinul online, sau diverse beneficii pentru abonamente. Vorbim despre internet gratuit, zeci de GB de trafic gratuit, minute internationale, acces la diverse beneficii din cadrul Orange TV Go, iar totul este oferit pentru cei care decid sa participe la promotia desfasurata online.

Orange: Cadoul de Craciun pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT Acum

Orange are pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru cei care sunt dornici sa profite de promotie, astfel ca trebuie inainte de toate sa va uitati acolo sa vedeti conditiile in care puteti castiga premiile care ne sunt puse la dispozitie de operator. Dupa aceea puteti incrca sa castigati premiile disponibile in cadrul aplicatiei celor de la Orange, iar asta pentru ca in afara ei nu puteti participa la Pinata Party pentru a castiga tot ceea ce este oferit pentru noi acum.

Orange nu desfasoara doar aceasta promotie speciala in momentul de fata pentru clientii din toata Romania, ci si multe altele pe care le puteti descoperi tot in cadrul website-ului operatorului de telecomunicatii din Romania. Promotiile pe care cei de la Orange le-au gandit pentru aceasta perioada din an sunt surprinzator de interesante, dar de Craciun mai toate companiile au diverse cadouri pentru clienti, asa ca e normal sa vedem unele inclusiv de aici.

Orange desfasoara multe dintre aceste promotii pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ele acum, e posibil sa nu puteti sa o mai faceti in viitor daca ele vor disparea complet, din pacate.