Raed Arafat Recomanda Evitarea Aglomeratiilor de Craciun, Anul Nou

Raed Arafat Recomanda Evitarea Aglomeratiilor de Craciun, Anul NouRaed Arafat Recomanda Evitarea Aglomeratiilor de Craciun, Anul Nou

Raed Arafat le recomanda romanilor din toata tara sa evite aglomeratiile de Craciun si Anul Nou pentru a nu ajunge in situatia de a se infecta cu noul Coronavirus, iar asta deoarece in aglomeratii exista riscul substantial ca acest lucru sa se intample.

Raed Arafat nu e la prima afirmatie de acest gen, ea venind de cam fiecare data cand au existat situatii de genul acesta, si vom mai vedea cu siguranta in viitor altele facute pentru ca e nevoie de reamintirea pandemiei prin care trecem.

În acest moment avem reguli clar stabilite, vaccinarea, testarea sau trecere prin boală. În mod normal o să fie contact apropiat între persoane de sărbători, însă ar trebui evitat pe cât se poate, trebuie ca aglomerația să fie evitată, chiar dacă se va funcționa la o capacitate de 50 la sută.

Trebuie să ne asigurăm că nu suntem într-un context în care, fără mască, riscul de infectare este mare. Noi nu putem face recomandări pentru fiecare om care petrece sărbătorile la el acasă, nu putem cere testare.

În acest moment, regulile sunt impuse pentru zonele publice, pentru a minimaliza riscul. Toate regulile au fost făcute cu cei de la Institutul de Sănătate Publică.”