BRD Romania: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT pana la Craciun

BRD Romania Vestea GROZAVA Ofera GRATUIT Craciun

BRD Romania a anuntat o veste grozava speciala pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca pana de Craciun a decis sa ofere gratuit ceva de care multi pot profita, dar care nu e disponibil decat pana atunci. Puteti vedea mai jos promotia pe care cei de la BRD Romania o deruleaza pentru clientii din toata tara, ea oferindu-le clientilor posibilitatea de a castiga bani daca folosesc cardurile Mastercard pentru diverse achizitii pe care le realizeaza in aceasta perioada.

BRD Romania le spune tuturor clientlor, sau romanilor care nu ii sunt clienti, ca pot beneficia de aceasta oferta speciala daca au pachetul de Cont Curent Gold Mastercard pe care banca il ofera. Pachetul acesta poate fi deschis 100% online la BRD Romania pana la 22 decembrie 2021 de catre oricine este interesat, iar banca spune ca ofera 200 de LEI, plus sansa de a castiga 1000 de euro prin tragere la sorti, deci aveti foarte multe motive sa profitati de promotie.

BRD Romania: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT pana la Craciun

BRD Romania desfasoara aceasta promotie speciala exclusiv pentru clientii care aleg acest pachet de la banca, si exclusiv pentru cardurile Mastercard, deci indiferent ce alt card alegeti, nu veti putea profita de promotie. BRD Romania explica in mesajul de mai jos exact ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu aceasta promotie speciala care este desfasuarata in aceasta perioada in tara noastra.

BRD Romania nu desfasoara doar aceasta promotie speciala pentru clientii din Romania, ci si altele, ele avand deasemenea premii in bani pentru cei care sunt cu adevarat dornici sa profite de oferte.In aceasta situatie va trebui sa luati pachetul special de cont de la BRD Romania pentru o perioada mai lunga de timp, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru obligatia de a il tine activ pana la finalul perioadei contractuale, chiar daca nu veti castiga si pretum oferit de banca.

BRD Romania are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu aceasta promotie speciala, asa ca nu ramane decat sa intrati pe el si sa va convingeti in legatura cu ceea ce ne transmite.