WhatsApp: Anuntul OFICIAL, ce TREBUIE sa Faci Chiar Acum in Telefon

WhatsApp reimprospatare

WhatsApp transmite un foarte important anunt oficial care ii vizeaza pe toti utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca ne spune sa facem ceva ce ar trebui realizat imediat in telefoanele noastre. Mai exact, mai jos cei de la WhatsApp vorbesc despre sistemul de verificare in dou pasi care ar trebui folosit de catre toata lumea in propriile telefoane mobile pentru a isi securiza conturile in aceasta perioada in care exista foarte multe atacuri informatice, din pacate.

WhatsApp spune ca acest sistem poate fi activat in doar cateva secunde de catre oricine este interesat sa isi protejeze contul impotriva oricarei posibile tentative de furt, ceva ce din pacate vedem ca se intampla tot mai des. De ani de zile vin recomandari de la WhatsApp pentru utilizatori sa isi activeze acest sistem de autentificare in 2 pasi pentru conturi in ideea de a le proteja impotriva celor care incearca sa le fure, dar nu toata lumea intelege utilitatea sa.

WhatsApp: Anuntul OFICIAL, ce TREBUIE sa Faci Chiar Acum in Telefon

WhatsApp face aceasta recomandare special pentru cei care nu sunt atat de buni cunoscatori ai problemelor privind atacurile de tip phishing, si care au nevoie de protectie suplimentara pentru cont. Multumita acestei setari, putem fi siguri ca nimeni nu ne va putea fura contul, iar asta pentru ca procesul implica nu doar folosirea unui cod trimis prin SMS catre telefonul in care se incarca logarea contului, ci si folosirea unui PIN special care a fost setat la activarea acestui sistem.

WhatsApp explica in clipul video de mai sus procesul foarte simplu prin care aceasta functie poate fi activata de catre oricine este interesat sa beneficieze de ea, totul putand fi facut in doar cateva minute. Procedura in sine este atat de simpla incat nimeni n-ar trebui sa o treaca cu vederea, dar exista foarte multe persoane care nu si-au activat inca aceasta functie, si care probabil ca nici nu o vor face, chiar daca ea este extrem de importanta pentru oricine utilizeaza aplicatia pe iPhone si Android.

WhatsApp are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la aceste masuri de securitate, de diverse tipuri, asa ca ar trebui sa va uitati acolo pentru mai multe detalii.