LIDL Romania: Oficial, ce Ofera GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

LIDL Romania Oficial Ofera GRATUIT Craciun Clientilor

LIDL Romania incarca sa ii bucure din plin pe toti clientii sai din tara in apropierea Craciunului, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care foarte multi s-ar putea bucura in perioada urmatoare. Mai exact, cei de la LIDL Romania continua pana in a doua zi de Craciun o promotie speciala prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, dar si un set de gatit pizza, daca aleg sa cumpere produse bio.

LIDL Romania a lansat aceasta promotie speciala pentru produsele bio cu ceva timp in urma, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza venita recent, insa multumita ei foarte multi dintre romani se pot bucura vouchere de cumparaturi, daca sunt alesi castigatori. Conditia principala pe care LIDL Romania o impune in cadrul acestei promotii are la baza achizitia de produse bio din magazinele din tara in cuantum de minim 70 de LEI, si desigur inscrierea in website-ul sau.

LIDL Romania: Oficial, ce Ofera GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

LIDL Romania Oficial Ofera GRATUIT Craciun Clientilor cadou

LIDL Romania are o varietate de produse bio pe care le putem cumpara din oricare dintre magazinele sale din toata tara, astfelc a trebuie doar sa ne uitam cu atentie la ceea ce este la vanzare, si e improbabil sa nu gasim ceva care sa ne fie pe plac. Dupa ce finalizam achizitia, care e recomandat sa fie facuta si folosind un card LIDL Plus, cei de la LIDL cer ca oricare dintre clientii dornici sa participe la promotie sa se si inscrie in cadrul website-ului sau pentru a avea o sansa reala de castig.

LIDL Romania are si o serie de episoade speciale prin care recomanda un stil de viata sanatos pentru clientii din toata Romania, oferind inclusiv recomandari de retete care pot fi facute cu produsele pe care le vinde acum in toata tara. Promovarea unui stil de viata sanatos este ceva ce LIDL face de ceva vreme in tara noastra, asa ca oricine e dornic sa profite de produsele bune si sa castige deasemenea vouchere de cumparaturi, o poate face multumita acestei noi promotii speciale.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie promotionala doar pana in data de 26 decembrie 2021, astfel ca daca pana atunci nu decideti sa participati la ea si sa castigati tot ceea ce este oferit, nu veti mai avea sansa de a face acest lucru.