DIGI RCS & RDS: OFICIAL, Ultimele Zile in care Mai este GRATUIT

DIGI RCS & RDS OFICIAL Ultimele Zile care este GRATUIT

DIGI RCS & RDS vrea sa-si surprinda clientii de Craciun cu cadouri grozave pe care ei sa nu le treaca cu vederea, astfel ca a decis sa le ofere gratuit ceva ce este disponibil doar pentru inca 2 zile. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o varietate de premii puse la bataie de catre cei de la Motorola, iar asta numai daca ei decid sa achizitioneze telefoanele companiei in aceasta perioada din an.

DIGI RCS & RDS i-a anuntat pe clientii din toata Romania cu ceva timp in urma despre faptul ca le ofera pana in 20 decembrie 10 tablete Lenovo Yoga 11 si 1 laptop Lenovo Legion 7 i9. Toate aceste premii sunt oferite exclusiv pentru cei care decid sa cumpere produse ale Motorola in aceasta perioada din magazinele DIGI RCS & RDS din toata tara, deci vorbim despre un numar redus de cazuri in care vor exista si potentiali castigatori pentru premiile oferite.

DIGI RCS & RDS: OFICIAL, Ultimele Zile in care Mai este GRATUIT

DIGI RCS & RDS OFICIAL Ultimele Zile care este GRATUIT lenovo

DIGI RCS & RDS spune totusi ca ofera aceste cadouri inainte de Craciun pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de promotiile disponibile, iar dupa cum puteti vedea, exista motive sa participati la campanie. Cele 11 premii oferite de catre DIGI RCS & RDS sunt disponibile pentru oricare dintre romanii din toata tara, fara restrictie, asa ca puteti sa profitati de ea cat inca mai aveti ocazia, pentru ca apoi va disparea de tot.

DIGI RCS & RDS nu obisnuieste sa faca promotii de acest gen pentru clientii sai din Romania, asa ca disponibilitatea acesteia vine ca o surpriza foarte interesanta, deci e bine sa profitati de ea acum. Nu se stie cand in 2022, sau daca, DIGI RCS & RDS va mai avea ceva similar pentru noi, iar asta pentru ca nici in 2021 nu a facut prea multe promotii de acest gen pentru romani, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit de la acest grup de telecomunicatii din tara.

DIGI RCS & RDS are mai multe detalii despre promotie disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca este recomandat sa intrati acolo pentru a vedea toate inforamtiile despre care ar trebui sa stiti.