Netflix: Decizia INCREDIBILA, ce Anunt a Facut pentru Abonati

Netflix Decizia INCREDIBILA Anunt Facut Abonati

Netflix a luat o decizie incredibila pe care putini se asteptau sa o vada in aceasta perioada, insa iata ca se intampla si ceea ce nu toata lumea crede ca va vedea prea curand de la platforma de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa reduca preturile unor abonamente pentru clientii din India, totul intr-o incercare de a mai creste baza de abonati in respectiva zona, iar desigur ca masura este una de foarte bun augur pentru clientii locali.

Netflix vindea in India abonamente care erau oricum mai ieftine decat in alte zone de pe glob, astfel ca decizia sa vine mai mult sa surprinda abonatii din celelalte regiuni in care preturile sunt mai mari. Preturile abonamentelor Netflix din India au fost reduse cu valori cuprinse intre 18% si 60.1%, astfel ca vorbim despre vesti extrem de bune care vin pentru cei care platesc pentru a vedea filmele, serialele, documentarele din cadrul platformei americane.

Netflix: Decizia INCREDIBILA, ce Anunt a Facut pentru Abonati

Netflix vinde abonamentul de baza la pretul de 2.6 dolari, cu rezolutia limitata la 480p, pretul anterior pentru acest abonament fiind de 6.6 dolari, deci vorbim despre o scadere uriasa aplicata. Abonamentul de clasa medie costa 6.6 dolari incepand de acum, in timp ce abonamentul premium al Netflix costa 8.5 dolari, ambele fiind reduse cu aproximativ 2 dolari fata de preturile pe care le-au avut anterior decizia fiind una extrem de interesanta, dar e putin probabil sa o vedem aplicata global.

Netflix incearca in momentul de fata sa gaseasca in India mai multi abonati dispusi sa plateasca pentru continutul din platforma sa, iar asta in conditiile in care piata indiana este una uriasa. Metoda aceasta a reducerii preturilor abonamentelor Netflix pentru aducerea de noi abonati in platforma nu e tocmai una noua pentru companie, dar ramane de vazut in ce masura ea va si avea succes din moment ce nu e prima oara cand compania incearca acest lucru.

Netflix ar mai putea aplica decizii similare inclusiv in alte zone de pe glob in care sunt putini abonati si paote reduceri preturile mai mult, dar desigur cu limitarile pe care vi le-am spus mai sus pentru redarea de continut.