Kaufland: Decizia OFICIALA, ce Da GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

Kaufland Decizia OFICIALA GRATUIT Inainte Craciun Clientilor

Kaufland a pregatit inainte de Craciun o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva ce putini credeau ca vor primi in aceasta perioada din an, si intr-o asemenea forma. Mai exact, cei de la Kaufland au decis ca de Craciun sa le faca o surpriza grozava unor clienti si sa le ofere posibilitatea de a castiga un calculator de gaming, iar asta fara sa faca ceva prea complicat pentru aceasta sansa.

Kaufland le cere clientilor din toata Romania sa foloseasca serviciile de livrare a produselor sale la domiciliu, adica Glovo, Foodpanda, Tazz, pentru a cumpara produse in valoare de minim 80 de LEI, utilizand si codul KUPGRADE pentru transport gratuit. Asa clientii vor fi in mod automat inscrisi in promotia pe care Kaufland o desfasoara in aceasta perioada, si au sansa de a castiga unul dintre cele 10 calculatoare de gaming care sunt oferite pentru romanii din tara.

Kaufland: Decizia OFICIALA, ce Da GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

Kaufland a creat calculatoare personalizate care au componente de ultima generatie, si vin impreuna cu un monitor de 240 Hz, deci ar trebui sa ofere cea mai buna experienta de gaming posibila pentru cei care le vor castiga. De la procesoare AMD si pana la placi video NVidia GeForce RTX, cei de la Kaufland au avut grija ca aceste calculatoare pentru gaming sa fie capabile sa sutina orice fel de experienta grozava de joc pentru cei care le vor castiga acum.

Kaufland a inclus si cateva periferice pentru calculatoarele pe care le ofera drept premii pentru clientii din toata Romania care decid sa profite de serviciile de livrare a produselor pentru a cumpara orice-I intereseaza din magazinele sale. Desigur ca toata aceasta promotie este una care se desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa profitati acum si sa cumparati orice va doriti.

Kaufland are toate detaliile acestei promotii disponibile direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, atunci ar trebui sa mergeti acolo pentru a afla toate detaliile importante chiar in momentul de fata.