WhatsApp: Mesajul OFICIAL, ce Transmite Miliardelor de Utilizatori

WhatsApp regandire

WhatsApp a transmis un nou mesaj important astazi pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta In conditiile in care peste 2 miliarde de utilizatori sunt activi in mod constant in cadrul platformei, iar numarul este in continua crestere. WhatsApp le transmite astazi utilizatorii ca daca de Craciun, sau Anul Nou, au de transmis mesaje vocale catre diverse persoane, apropiate, sau nu, atunci au posibilitatea de a face acest lucru cu ascultarea mesajelor inainte de a le expedia catre oameni.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate foarte importanta in ideea de a ii ajuta pe oameni sa asculte mesajele vocale inainte de expediere pentru a nu ajunge in situatia in care trimit un mesaj care sa nu reprezinte tocmai realitatea. Aceasta functie a fost lansata chiar recent in cadrul WhatsApp dupa o destul de lunga perioada de testare, ea fiind necesara pentru ca sistemul sa fie cat se poate de bine pregatit inainte de a fi oferit in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume de catre companie.

WhatsApp: Mesajul OFICIAL, ce Transmite Miliardelor de Utilizatori

WhatsApp a primit multe cereri din partea utilizatorilor platformei de mesagerie de-a lungul timpului pentru a implementa o asemenea functie in cadrul platformei sale, astfel ca e bine ca intr-un final a decis ca este bine sa ne-o ofere. Posibilitatea de a asculta un mesaj vocal inainte de expediere este disponibila multumita unui buton care este acum disponibil chiar in acea interfata a aplicatiei de mesagerie, el permitand ascultarea imediata a mesajului pentru a nu trimite ceva fara sa stim ce contine.

Aceasta este doar una dintre functiile importante pe care compania americana le ofera pentru noi in momentul de fata, iar asta pentru ca in lucru sunt si multe altele care vor aduce schimbari si mai bune pentru cei activi in cadrul platformei. Desigur ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie pregatit in mod oficial pentru a ne fi oferit, insa in mod normal n-ar trebui sa treaca prea mult timp pana cand se va intampla acest lucru, deci trebuie doar sa avem rabdare pentru ca totul sa fie oferit.

WhatsApp a avut in 2021 unele dintre cele mai importante schimbari de pana acum pentru ceea ce le ofera utilizatorilor din intreaga lume, si este de asteptat ca altele cel putin la fel de importante sa fie disponibile inclusiv in 2022.