iOS 15.4 este in Testare, iOS 15.3 este Oferit in Versiune Beta

iOS 15.4 apple iOS 15.3

iOS 15.4 este in plin proces de testare in cadrul companiei Apple in momentul de fata, asta in timp ce iOS 15.3 este distribuit in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii care sunt interesati sa instaleze noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iOS 15.4 este distribuit de catre compania Apple doar intern pentru ca s-ar lucra la o serie de schimbari mai importante pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca aceasta versiune ar urma sa fie pusa in distributie globala undeva prin primavara anului 2022.

Daca iOS 15.3 este gandit ca un update care nu aduce schimbari majore pentru utilizatorii din intreaga lume, in cazul iOS 15.4 vorbim despre un update care ar putea veni cu noutati mai interesante pentru toti cei care asteapta cu nerabdare lansarea versiunii noi.

Cei de la Apple lucreaza in mod constant la actualizari pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar faptul ca iOS 15.3 si iOS 15.4 sunt dezvoltate in acelasi timp nu ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca asa lucreaza in mod constant inginerii celor de la Apple.

iOS 15.3 are dezvluite cateva schimbari minore deja in versiunile beta lansate de catre cei de la Apple, insa despre ceea ce va aduce iOS 15.4 vom afla mai multe in cursul urmatoarelor saptamani, pe masura ce mai multa lume va incepe sa testeze noua versiune a sistemului de operare.