DACIA Logan 3: Vestile PROASTE Anuntate OFICIAL pentru Masin

DACIA Logan 3 titlu

DACIA Logan 3 are oficializate acum vestile proaste pe care le auzim de ceva timp incoace, si care din pacate nu prea par sa aiba in spate vreo urma de speranta pentru clientii care inca se mai gandesc sa-si cumpere o masina noua de la DACIA. Mai exact, cei de la DACIA au inceput sa promoveze pe propriul website ofere speciale pentru DACIA Logan 3 care vizeaza livrarea cu prioritate a masinii pentru clientii care sunt dornici sa o cumpere, dar numai in anumite configuratii special alese.

DACIA Logan 3 are probleme atat de mari cu productia incat cei de la DACIA au inceput sa le arate potentialilor clienti direct pe website-ul sau cat de mari sunt timpii de livrare pentru o masina care este comandata in momentul de fata. Conform celor de la DACIA, o masina DACIA Logan 3 pentru care se lanseaza o comanda acum, poate fi livrata cel mai devreme in aprilie, sau mai, 2022, dar asta numai pentru cateva modele selectionate de catre companie, nu pentru toate cele care pot fi cumparate.

DACIA Logan 3: Vestile PROASTE Anuntate OFICIAL pentru Masini

DACIA Logan 3 titlu livrari

DACIA Logan 3 poate fi, deci, comandata intr-unul dintre modelele care sunt listate pe website-ul celor de la DACIA, si care in urma unei confirmari ferme a comenzii, pot intra in productie pentru a fi livrate cel mai devreme in primavara. Desigur ca modelele DACIA Logan 3 care pot fi comandate acum cu livrare timpurie nu au cele mai bune dotari posibile, ci sunt doar modelele pentru care se stie ca vor fi suficiente componente disponibile astfel incat livrarea sa se poata face in primavara.

DACIA Logan 3 are probleme cu livrarile masinilor comandate de catre oameni inca de acum cateva luni de zile, si totul din cauza penuriei de semiconductori, ceva ce nu se va termina prea curand, asa dupa cum prea bine ati aflat. Chiar si asa, spre deosebire de alegerile facute in alte tari ale Europei, acolo unde sunt vandute modele speciale mai scumpe ale Duster, in cazul DACIA Logan 3 sunt alese modelele care nu au neaparat dotari de top, si nu sunt mai scumpe, ci benficiaza chiar de unele promotii.

DACIA Logan 3 este disponibila pentru cumparare atat prin intermediul website-ului celor de la DACIA, cat si direct din reprezentantele din toata tara, asa ca pana la urma clientii sunt cei care decid ce si cum vor sa cumpere.