TikTok: Schimbarea Secreta facuta in Aplicatia pentru Telefoane

TikTok Schimbarea Secreta Aplicatia Telefoane

TikTok este cea mai in voga retea de socializare in momentul de fata, avand peste 1 miliard de utilizatori in intreaga lume si fiind in plina expansiune, iar pe masura ce se intampla acest lucru, platforma face si schimbari menite sa fie bune pentru cei care o folosesc.

TikTok are dezvaluita una dintre aceste schimbari importante astazi, mai exact un buton care va permite republicarea rapida a postarilor care sunt facute in cadrul platformei de mesagerie, iar aceasta este o veste grozava pentru toti cei care o utilizeaza acum.

TikTok va permite republicarea postarilor altor persoane pe conturile noastre personale cu ajutorul acestui buton special care este testat in momentul de fata cu unii dintre cei care folosesc platforma de socializare, totul fiind gandit intr-un mod care sa fie usor de utilizat.

TikTok testeaza acest buton nou chiar in cadrul aplicatiei oficiale pentru telefoane, deci oricine poate avea acces la el daca a fost ales de catre compania din spatele retelei de socializare pentru a avea acces la aceasta functie inainte ca ea sa fie lansata in mod oficial.

TikTok nu are obiceiul de a testa in mod regulat functii de acest gen cu oamenii obisnuiti care folosesc platforma de mesagerie, asa ca vorbim despre o decizie foarte interesanta care ar trebui totusi sa ne dea de inteles ca s-ar putea pregati schimbari interesante pentru noi.