BRD Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, ce Transmite Tuturor Clientilor Acum

BRD Romania sarbatori

BRD Romania a decis sa publice un anunt de ultima ora cu un mesaj extrem de important transmis tuturor clientilor din toata tara, iar oricine se numara printre ei trebuie sa stie ce ne spune. Pentru ca se apropie Craciunul si Anul Nou, iar in aceasta perioada sunt in crestere atacurile de tip phishing, cei de la BRD Romania le spun tuturor romanilor din tara sa fie extrem de vigilenti la campaniile care sunt in plina desfasurare si au menirea de a ii depose da de bani.

BRD Romania vrea sa ii ajute pe clientii sai sa evite situatiile in care pot deveni victime ale hackerilor, astfel ca mesajul de mai jos are menirea de a le spune ca bancile nu le cer datele personale prin internet. Fie ca e vorba despre un email, mesaj pe o retea de socializare, sau chiar SMS, BRD Romania ne atentioneaza in legatura cu faptul ca nu ar trebui sa ne incredem in mesajele care vin de la entitati necunoscute pentru ca sansele ca ele sa fie de fapt malitioase sunt foarte mari.

BRD Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, ce Transmite Tuturor Clientilor Acum

BRD Romania spune deasemenea ca nu ar trebui doar sa nu cedam datele personale ca raspuns la aceste mesaje, dar nu trebuie nici sa accesam link-urile pe care acestea le includ. Aici pericolul sta in faptul ca un atactor poate clona website-ul BRD Romania pentru a ne pacali ca intram in el, doar ca de fapt intram in website-ul hackerilor, iar orice fel de date care sunt introduse acolo ajung de fapt la hackeri si sunt folosite pentru a ni se extrage banii, si nu numai.

BRD Romania nu este nici singura banca de la care vin mesaje de acest gen, in special in perioada sarbatorilor de iarna, iar asta desigur ca nu este ceva neobisnuit, pentru ca toate incearca sa isi protejeze clientii cat pot de bine. Singurele metode prin care se poate face acest lucru sunt acestea, care au la baza mesaje de atentionare pentru clienti, iar asta deoarece doar prin exemple clare, precum cel de mai sus de la BRD Romania, putem sa stim exact de ceea ce trebuie sa ne ferim.

BRD Romania va avea unele unitati inchise in aceasta perioada, asa ca e bine sa fiti atenti la mesajele de acest gen pentru ca ele ne spun uneori si unde putem cere ajutor in caz de nevoie.