Netflix: Trucul SECRET Dezvaluit Abonatilor din Toata Romania

Netflix Trucul SECRET Dezvaluit Abonatilor Toata Romania

Netflix vrea sa ii surprinda in mod pozitiv pe abonatii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca s-a gandit sa dezvaluie un truc secret de care sa poata beneficia oricare dintre ei in aceasta perioada a Craciunului, mesajul oficial de la platforma de streaming video la cerere fiind publicat mai jos.

Netflix stie foarte bine cat de important este pentru romani sa se bucure de filme si seriale grozave, asa ca a decis sa publice un cod secret care ne permite sa vedem tot continutul pentru Craciun care este disponibil in cadrul platformei in momentul de fata pentru a face putin binging in urmatoarele zile.

Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori din an, poate chiar cea mai importanta pentru anumiti oameni, iar platforma de streaming stie foarte bine acest lucru, asa ca ne pune la dispozitie trucurile secrete care ne pot ajuta sa ne bucuram cu adevarat de continutul care este disponibil acum.

Desigur ca de-a lungul timpului au fost publicate o varietate de trucuri secrete pentru platforma de streaming, iar ele sunt secrete pentru ca pana acum compania nu a publicat un catalog al codurilor care ne permit sa vedem diversele sectiuni cu tipuri de continut asa cum a fost el important pentru abonati.

Netflix a publicat codul pentru a vedea filmele speciale de Craciun

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, vorbim despre mai multe coduri pe care Netflix le-a publicat pentru a ne directiona spre diverse categorii de filme care sunt facute special pentru perioada Craciunului, deci le putem descoperi mult mai usor decat prin cautarea manuala prin platforma.

Pentru a putea vedea continutul de acest gen trebuie sa accesati sectiunile speciale din cadrul platformei, iar in mesajul de mai sus aveti inclusiv un link pe care trebuie sa il introduceti in bara de adresa a browserului pentru a putea accesa fiecare sectiune in parte in ideea de a vedea ce filme va plac.

In aceasta perioada mai este asteptata lansarea catorva titluri noi in cadrul platformei de streaming a celor de la Netflix, chiar si in timpul Craciunului, asa ca daca inca nu ati descoperit ceva care sa va placa, atunci e posibil sa faceti acest lucru urmarind sectiunile de mai sus impreuna cu toate noutatile lor.