ING Bank: De ce a Transmis Acest Mesaj IMPORTANT Tuturor Clientilor

ING Bank pregatire

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, asa cum stiti foarte multi dintre voi deja, iar pentru clientii din toata tara a transmis un mesaj extrem de important despre care ei ar trebui sa stie imediat. Puteti vedea mai jos ceea ce spune banca in legatura cu o problema foarte serioasa care inca afecteaza un numar mare de persoane, iar desigur ca vorbim din nou despre atacurile de tip phishing care afecteaza atat clientii ING Bank, cat si pe cei ai altor banci.

ING Bank le transmite prin mesajul de mai jos clientilor o atentionare ceva mai veche pe care a creat-o in ideea de a ii avertiza pe oameni in legatura cu faptul ca nu trebuie sa isi cedeze datele cardurilor catre hackeri. ING Bank prezinta mai jos una dintre metodele care a avut succes foarte mare in ultimul an in ceea ce priveste furtul datelor cardurilor oamenilor, cei care aveau produse la vanzare pe OLX fiind vizati, iar asta pentru ca aveau nevoie de bani.

ING Bank: De ce a Transmis Acest Mesaj IMPORTANT Tuturor Clientilor

ING Bank prezinta metoda clasica de atac, adica atacatorii contactau oamenii care aveau produse la vanzare prin OLX, si le spuneau ca le cumpara si ca vor vira banii pentru ele direct in conturile bancare ale victimelor. Pentru a putea face acest lucru, ei le cereau oamenilor sa acceseze un link in care sa-si introduca datele cardurilor, complete, dar victimele nu stiau ca de fapt isi cedeaza acele date pentru ca hackerii sa le poata folosi pentru a le fura banii, iar ING Bank vrea sa ne ajute sa evitam situatiile acestea.

ING Bank continua seria avertizarilor de acest gen pentru ca in foarte multe cazuri nu mai pot fi recuperati banii daca furtul este facut prin aceste metode, sau prin obtinerea de acces la contul Home’Bank al victimei. Avertismentele bancilor vin in cascada in aceasta perioada pentru ca uneori nu-si pot ajuta clientii sa isi recupereze banii, iar ING Bank are pe website-ul sau informatii inclusiv cu privire la aceasta situatie care ar putea fi imposibil de rezolvat, din pacate.

ING Bank are pe website-ul sau foarte multe informatii importante cu privire la atacurile de tip phishing si la modul in care putem sa ne ferim de ele, sau sa reducem limita pagubelor pe care le fac atacatorii.