Banca Transilvania: Ce ALERTA de ULTIMA ORA a Transmis Tuturor Clientilor

Banca Transilvania liniste

Banca Transilvania transmis o noua alerta critica pentru clientii romani din toata tara, banca din Romania vorbindu-le acestora desre o problema extrem de serioasa care trebuie sa fie in atentia lor in momentul de fata. Mai exact, pe masura ce ne apropiem de Craciun, creste si intensitatea atacurilor de tip phishing, iar cei de la Banca Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa fie vigilenti si sa nu cada in plasa celor care vor sa le faca rau.

Banca Transilvania vorbeste in mesajul oficial de mai jos despre faptul ca atacatorii utilizeaza in aceasta perioada retelele de socializare, email-urile, sau chiar tehnologia SMS, pentru a le trimite mesaje malitioase clientilor bancii, dar si ai altor companii. Banca Transilvania ne spune ca nu trebuie sa accesam vreodata link-urile care ne sunt trimise prin mesaje de acest gen, chiar daca ni se prezinta o situatie grava care trebuie rezolvata imediat, fara a mai suporta amanare.

Banca Transilvania: Ce ALERTA de ULTIMA ORA a Transmis Tuturor Clientilor

Banca Transilvania vine cu aceasta recomandare deoarece mesajele de acest gen ne pot trimite catre website-uri malitioase care fie sunt clone ale website-ului bancii, fie clone ale altor website-uri ale unor procesatori de plati, si nu numai. Romanii trebuie sa fie extrem de vigilenti in aceasta perioada si sa se uite cu foarte mare atentie la ceea ce contin mesajele care vin de la entitati necunoscute, cei de la Banca Transilvania transmitand avertizari de acest gen de ceva vreme pentru clientii romani.

Banca Transilvania cere deasemenea ca in cazul in care am devenit victimele unei asemenea fraude, sa anuntam imediat reprezentantii bancii pentru ca ei sa poata lua masurile necesare pentru ca noi sa fim protejati in aceasta perioada. Asta presupune inclusiv blocarea cardurilor compromise, sau orice fel de masuri pe care angajatii Banca Transilvania le pot considera necesare pentru ca banii din conturile noastre sa fie protejati, iar asta pentru ca in unele situatii ei sunt extrem de greu de recuperat.

Banca Transilvania transmite de ceva vreme alerte de acest gen pentru clientii din toata Romania, si din pacate este nevoita sa o faca in continuare pentru a ii ajuta pe oameni sa isi tina banii in siguranta in aceasta perioada cu tot mai multe atacuri.