Orange: Vestile GROZAVE de Craciun, ce le da GRATUIT Clientilor

Orange scor

Orange vrea sa isi surprinda in cele mai bune moduri clientii din toata Romania, astfel ca inainte de Craciun a pregatit vesti grozave pentru ei si le da gratuit ceva de care oricine ar trebi sa profite. Mai exact, daca esti in cautarea unui telefon mobil, atunci poate ai norocul de a-l castiga pe cel pe care Orange il ofera drept premiu pentru un concurs pe care-l are in desfasurare in momentul de fata pentru clientii din toata Romania.

Orange are de ceva vreme o promotie speciala pe care o desfasoara prin intermediul aplicatiei Orange Games in Romania, iar clientilor care decid sa profite de tot le ofera premii mai bune decat sperau multi dintre ei. Orange ofera de ceva vreme acces gratuit in aplicatia Orange Games pentru clientii din toata Romania, iar acum merge mai departe si ofera posibilitatea de a castiga inclusiv un telefon Samsung GALAXY S21 Ultra pentru pentru cei interesati.

Orange: Vestile GROZAVE de Craciun, ce le da GRATUIT Clientilor

Orange spune ca pentru a castiga telefonul trebuie sa avem cel mai bun scor in jocul Stack Ball, disponibil in cadrul aplicatiei Orange Games, deci aveti ceva treaba in perioada urmatoare pentru a avea sansa de a il castiga. Desigur ca nu va fi foarte usor, iar asta pentru ca in cadrul aplicatiei Orange vor fi mai multi jucatori intresati sa obtina cele mai bune scoruri, astfel ca veti avea cu siguranta concurenta serioasa pentru a castiga premiul oferit acum.

Orange a decis sa desfasoare acest concurs special pana in data de 6 ianuarie, asa ca de Craciun si Anul Nou veti avea suficient timp la dispozitie pentru a incerca sa obtineti cel mai bun scor in cadrul jocului. Puteti sa vedeti chiar in cadrul jocului pe care Orange il promoveaza care dintre jucatori au cele mai bune scoruri si va puteti face o idee cu privire la cat de departe sunteti de a putea castiga telefonul pe care operatorul ni-l ofera chiar acum.

Orange nu are doar aceasta promotie speciala disponibila pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, asa ca pe website-ul sau veti gasi oferte si mai bune cu mai multe premii.