BCR Romania: Hotararea Anuntata, Masura Aplicata Clientilor din Toata Tara

BCR Romania Hotararea Anuntata, Masura Aplicata Clientilor Toata Tara

BCR Romania a anuntat o hotarare care are impact pentru toti clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care este aplicata de catre banca incemand de astazi. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis ca sucursalele din toata tara sa aiba program redus in zilele de 24 si 31 decembrie 2021, deci astazi nu mai puteti merge in vreuna, insa nici in ultima zi din an nu veti mai putea ajunge in multe asemenea locatii pentru a rezolva orice probleme.

BCR Romania spune totusi ca locatiile sale din centrele comerciale si mall-uri nu vor avea program redus in cursul acestor zile, sau in cursul zilelor de maine, poimaine, sau 2 ianuarie, daca acele locatii sunt deschise. Avand in vedere ca nu vor fi foarte multe centre comerciale, sau mall-uri, deschise in acele zile, desigur ca veti avea optiuni extrem de limitate in ceea ce priveste rezolvarea oricarui tip de probleme in format fizic, in loc de format digital, sau telefonic.

BCR Romania anunta programul sucursalelor de Craciun si Anul Nou

Pe de alta parte, platforma George a bancii va fi disponibila non-stop pentru oricare dintre clientii care vor sa isi administreze conturile, sa faca tranzactii, sau orice mai poate fi facut prin ea. Daca aveti nevoie sa discutati cu cineva de la serviciul Contact Center, ei bine veti putea face acest lucru prin numerele de telefon dedicate, inclusiv acesta este disponibil non-stop in zilele in care sucursaelel bancii din toata tara vor fi inchise pentru ca angajatii sa se poata bucura de sarbatoare.

Desigur ca si automatele bancare vor fi accesibile in toata aceasta perioada pentru a indeplini prin intermediul lor diversele lucruri care in mod obisnuit pot fi facute doar in sucursale. Decizia pe care banca a anuntat-o pentru noi nu este una surprinzatoare, iar asta pentru ca si restul bancilor au luat decizii similare in ceea ce priveste programul de functionare pe care-l au sucursalele lor din Romania, si e important sa il stiti pentru a sti unde puteti ajunge rapid.

Nu trebuie sa uitati ca vizitele pe care doriti sa le faceti in locatiile bancii trebuie sa aiba la baza o programare, iar asta pentru ca in lipsa ei nu veti fi primiti in interiorul agentiei, teoretic.