WhatsApp se Schimba Iar, Trucul Secret pentru iPhone, Android

WhatsApp Schimba Iar Trucul Secret iPhone Android

WhatsApp trece in continuare prin schimbari in aceasta perioada, aplicatia de mesageire avand implementate noi modificari de catre compania care o dezvolta, iar una dintre ele vine ca o modificare extrem de utila. Mai exact, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la WhatsApp urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a edita contactele catre care trimitem o anumita poza, un clip video, sau o imagine animata de tip GIF, totul in doar cateva secunde.

WhatsApp modifica interfata prin care trimitem acest tip de continut catre alte persoane, pana acum nefiind posibila editarea contactelor catre care trimiteam fisierele multimedia de acest gen. Acum ca lucrurile se schimba, puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp ne permite sa adaugam mai multe persoane catre care putem sa trimitem aceste fisiere, interfata in sine fiind regandita intr-o anumita masura pentru a facilita acest lucru in iPhone si Android.

WhatsApp se Schimba Iar, Trucul Secret pentru iPhone, Android

WhatsApp Schimba Iar Trucul Secret iPhone Android destinatari

WhatsApp nu se rezuma totusi doar la adaugarea, sau editarea, contactelor catre care ajung aceste fisiere, ci si adaugarea lor ca si status pentru profilul nostru din cadrul platformei de mesagerie. Adaugarea ca status poate fi facuta foarte usor din aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, optiunea fiind foarte clar marcata de catre aplicatie pentru utilizatori, deci e imposibil sa o confundati cu altceva, in final.

WhatsApp implementeaza schimbari bune de acest gen pentru ca exista multi utilizatori cu telefoane iPhone si Android care asteapta in mod constant sa vada schimbari care sa faca experienta de folosire mult mai buna. Desigur ca ele vin destul de greu pentru ca intai trebuie testate destul de bine de catre WhatsApp pentru ca atunci cand sunt lansate efectiv, ele sa aduca schimbarile dorite de catre oameni, si nu alte modificari care sa nu fie chiar atat de utile.

WhatsApp va mai lansa cu siguranta si alte schimbari bune pentru toata lumea, dar trebuie sa avem rabdare ca ele sa fie testate in profunzime inainte de a ne fi oferite in mod oficial.