DACIA Duster 3: Schimbarea OFICIALA cu Vesti Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 director

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA vrea sa le ofere pentru clientii din intreaga lume, iar pentru noul model de masina vin si vesti grozave despre care ar trebui sa stie cei care ar putea fi interesati de ea. Mai exact, cei de la Renault au decis ca din 2 februarie 2022 sa numeasca un nou director executiv pentru uzina de la Mioveni, acolo unde sunt produse toate masinile pe care DACIA le vinde, si unde va fi produs inclusiv DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 este o masina foarte complexa pe care cei de la DACIA vor sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar una dintre marile probleme legate de ea este pastrarea tractiunii integrale. Pentru ca acest lucru sa se intample, cei de la DACIA spuneau ca este nevoie de modificari pentru linia de productie de la Mioveni, platforma CMF-B, care ar urma sa fie folosita pentru DACIA Duster 3, neputand fi asamblata acolo cu tractiune integrala in configuratia actuala.

DACIA Duster 3: Schimbarea OFICIALA cu Vesti Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va avea tractiune integrala oferita de catre cei de la DACIA, acest lucru fiind confirmat in mod oficial de catre compania romaneasca, iar numirea unui nou director executiv pentru uzina va ajuta in acest demers. Avand in vedere ca sunt necesare schimbari mari pentru uzina DACIA din Mioveni, numirea unui nou director executiv in postura lui Carlos Carrinho ar putea fi un pas in directia de a pregati lansarea DACIA Duster 3 cu dotarile de top pe care le doreste lumea.

DACIA Duster 3 va fi o masina complexa si greu de produs, acest lucru este cat se poate de clar, insa e clar ca este nevoie si de alte modificari pentru felul in care sunt fabricate masinile la Mioveni. Sub ce forma vor veni aceste modificari e greu de spus in momentul de fata, dar este cat se poate de clar faptul ca DACIA Duster 3 nu va fi lansata fara tractiune integrala, indiferent ce fel de invstitii vor trebui facute la Mioveni pentru ca acest obiectiv sa fie indeplinit.

DACIA Duster 3 este asteptata undeva prin 2023, cu lansare in reprezentante in 2024, asa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat dupa noul model de masina al companiei romanesti.