Raiffeisen Bank: Mesajul Oficial foarte Important pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank Mesajul Oficial Important Toti Clientii

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar impresionant de clienti in toate zonele tarii, iar pentru toti dintre ei a publicat un anunt oficial foarte important despre care ar trebui sa stii, iar asta pentru ca esti vizat in mod direct de ceea ce spune banca in momentul de fata pentru noi.

Raiffeisen Bank le transmite clientilor, prin mesajul de mai jos, care este programul sau pentru perioada Craciunului, dar si a Anului Nou, astfel incat oricare dintre clientii din Romania sa stie cand anume poate merge intr-o agentie pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme ar avea in acel moment.

Dupa cum era de asteptat, banca a decis ca in zilele de 25 si 26 decembrie sa aiba toate sucursalele din tara inchise, exceptie facand cele care se afla intr-un centru comercial care este descis in acele zile, si exista cateva prin Romania care nu vor fi inchise chiar daca acestea sunt doua zile de sarbatoare pentru romani.

Acelasi lucru va fi valabil inclusiv pentru zilele de 1 si 2 ianuarie, toate unitatile bancii urmand a fi inchise in toata tara in aceasta perioada, o masura cat se poate de normala daca ne gandim ca si angajatii sai au nevoie de zile libere pentru a se bucura de Craciun si Anul Nou alaturi de propriile familii.

In zilele de 24 decembrie si 31 decembrie programul de lucru cu publicul al agentiilor bancii se va incheia la ora 13:30, astfel ca aveti o perioada limitata de timp astazi, insa si in cursul ultimei zile din an, pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea si a nu fi nevoiti sa apelati serviciul de relatii cu clientii.

In toate perioadele in care agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise, inclusiv departamentul Servicii Clienti, Call Center, va fi inchis, astfel ca nu veti putea cere ajutor nici prin telefon daca aveti probleme, si este important sa stiti acest lucru pentru ca nu veti putea cere ajutor pentru probleme in alta parte.

Chiar daca serviciul Call Center va fi inchis pentru problemele obisnuite, cand vine vorba despre urgentele pentru carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, sau Clienti de Top, veti putea suna pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme, indiferent daca este vorba despre una dintre zilele nelucratoare.