Android 13 Vine cu o Schimbare Uriasa pentru Toate Telefoanele

Android 13 Vine Schimbare Uriasa Toate Telefoanele

Android 13 este urmatoarea versiune importanta a sistemului de operare pentru telefoanele mobile din intreaga lume, cei de la Google dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de ceva foarte important. Mai exact, Google a luat decizia ca in Android 13 sa implementeze suport pentru Bluetooth LE pentru audio, astfel ca vorbim in sfarsit despre posibilitatea de a asculta orice din telefoane prin castile Bluetooth cu un consum redus de energie.

Android 13 are implementata aceasta modificare majora la ani de zile dupa ce alti producatori de telefoane au implementat in propriile dispozitive suport similar pentru acest sistem, ceea ce este o veste excelenta. In ciuda acestui lucru, in Android 13 totul va veni abia aproape de toamna anului viitor, iar asta pentru ca atunci intentioneaza Google sa ofere aceasta schimbare mare pentru utilizatorii din intreaga lume, deci mai avem de asteptat pana atunci dupa ea.

Android 13 Vine cu o Schimbare Uriasa pentru Toate Telefoanele

Android 13 va avea acest suport implementat initial pentru castile Bluetooth si aparatele auditive, cei de la Google limitandu-se doar la atat deocamdata, chiar daca unii producatori ofera acest suport deja pentru telefoane. Android 13 va oferi prioritate codecului audio LC3 in momentul in care un accesoriu Bluetooth este conectat la telefoanele oamenilor, astfel ca orice fel de sunete vor fi redate prin el pentru ca in final consumul de energie al bateriei sa fie substantial redus.

Android 13 ar putea permite deasemenea si partajarea unui flux audio de acest gen cu mai multe dispozitive, situatie in care am vorbi despre functii speciale oferite pentru a asculta muzica, sau a vedea filme, in tandem. Toata aceasta schimbare tehnologica majora pe care Google o face special pentru Android 13 vine ca o veste grozava pentru oameni, insa ramane de vazut in final daca totul va fi oferit chiar asa cum ne este prezentat in momentul de fata.

Android 13 ar putea fi lansat in august, sau septembrie, 2022, insa nu este exclus nici ca lansarea sa fie amanata pana undeva prin luna octombrie a anului viitor de catre cei de la Google.