WhatsApp Modificata cu o Functie SPECIALA pentru Toate Telefoanele

WhatsApp Modificata Functie SPECIALA Toate Telefoanele

WhatsApp are o noua modificare majora pentru toate telefoanele dezvaluita in final pentru toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care va fi extrem de important pentru evolutia de viitor a aplicatiei. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat de ceva vreme in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android un nou sistem care ne ofera posibilitatea de a descoperi afaceri din apropierea noastra, o interfata speciala pentru acest sistem fiind integrata pentru noi.

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa fie extrem de usor de folosit de catre toata lumea, iar pana in momentul de fata numar redus de oameni a avut acces la functionalitate, dar cifrele sunt in crestere. Se pare ca WhatsApp vrea sa distribuie acest sistem unui numar mai mare de testeri astfel incat sa aiba cat mai multe date disponibile in pregatirea lansarii sale pentru utilizatorii din intreaga lume, probabil in prima parte a anului 2021.

WhatsApp Modificata cu o Functie SPECIALA pentru Toate Telefoanele

WhatsApp Modificata Functie SPECIALA Toate Telefoanele afaceri filtrare

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a cauta afacerile din jurul nostru in baza denumirii acestora, a obiectului de activitate, si cam atat, iar desigur ca este nevoie de acces la locatia noastra pentru ca informatiile sa devina vizibile. Tot acest sistem este implementat pentru a ajuta companiile care sunt active in cadrul WhatsApp sa fie descoperite mai usor de catre oameni, mai ales ca unii prefera sa interactioneze cu ele prin platforme de acest gen in loc de telefon, sau email.

WhatsApp vrea sa integreze tot mai mult in functionalitatile obisnuite ale aplicatiei sale companiile si spatiul dedicat lor in aceasta platforma, asa ca schimbarea de acum este doar una din multe altele. Sunt atat de multe schimbari pentru WhatsApp in plina modificare in momentul de fata incat in 2022 ar trebui sa avem parte de un an si mai plin de noutati pentru aplicatia de mesagerie in comparatie cu ceea ce s-a intamplat in cursul anului 2021.

WhatsApp va ofer aceasta actualizare noua pentru afaceri in cursul urmatoarelor saptamani, asa ca va fi interesAnt de vazut cand va fi produsa aceasta schimbare si cat de multe alte noutati vor veni.