iPhone 15 ar Putea fi Lansat fara Suport pentru Cartele SIM Fizice

iPhone 15 Lansat fara Suport Cartele SIM Fizice

iPhone 15 ar putea fi lansat fara suport pentru cartele SIM fizice, conform unor noi informatii care anunta aceasta schimbare radicala pe care Apple o are in pregatire de multi ani de zile, dar pe care pana acum s-a ferit sa o impuna pentru telefoanele sale.

iPhone 15 lansat fara suport pentru cartele SIM fizice nu ar fi ceva care sa surprinda in totalitate lumea, compania Apple incercand sa faca acest pas de foarte multa vreme, implementand suport pentru eSIM in telefoane de ani de zile, iar de nu foarte mult timp ofera optiunea de a folosi eSIM in format dual-SIM.

iPhone 15 inca este la doi ani distanta de lansare, deci orice se poate intampla pana atunci, chiar si aceasta schimbare radicala pe care Apple ar putea sa o impuna pentru operatorii de telefonie mobila din toata lumea pana atunci, compania avand obiceiul de a forta lucrurile in diverse moduri.

iPhone 15 va fi o serie de cel putin 3 modele de telefoane, insa informatiile actuale spun ca doar modelele Pro ar urma sa ofere functionalitatea aceasta pentru clientii din toata lumea, in timp ce modelul standard, si un eventual model Mini, nu o vor avea integrata.

iPhone 15 ar trebui sa fie lansat in 2023 de catre Apple, cel mai probabil undeva prin toamna acelui an, iar separat de eliminarea suportului pentru cartele SIM fizice, vor veni cu siguranta si foarte multe alte schimbari foarte interesante pentru toata lumea.