Kaufland: Anuntul Oficial, Clientii Atentionati Privind Schimbarile Magazinelor

Kaufland Anuntul Oficial Clientii Atentionati Schimbarile Magazinelor

Kaufland e transmite un anunt oficial clientilor din toata tara in aceasta perioada, iar asta pentru ca face o serie de schimbari in magazinele sale, iar despre ele trebuie sa stie toti cei care vor sa-i cumpere produsele. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa ii atentioneze pe clientii sai din toata Romania in legatura cu programul care este valabil de Craciun si Anul Nou, astfel incat oricine e dornic sa mearga in magazinele sale pentru a-i cumpara produsele sa stie exact ceea ce va putea face.

Kaufland spune ca astazi, 26 decembrie, magazinele sale din toata Romania vor avea un program special care incepe de la ora 09:00, adica mai tarziu decat ora normala de deschidere. In ceea ce priveste ora de inchidere, Kaufland ne spune ca in functie de magazinul in care dorim sa ajungem, aceasta variaza intre 16:00 si 18:00, deci va trebui sa verificati orarul exact pentru magazinul din locatia voastra direct de pe website-ul lantului de hypermarket-uri.

Kaufland: Anuntul Oficial, Clientii Atentionati Privind Schimbarile Magazinelor

Kaufland Anuntul Oficial Clientii Atentionati Schimbarile Magazinelor program special

Kaufland spune deasemenea ca magazinele din Blaj, Sovata, Tarnaveni vor fi inchise in cursul acestei zile, deci daca locuiti acolo, e bine sa stiti ca nu aveti cum sa ajungeti pentru a va face cumparaturile. Si programul Glovo Social, care este desfasurat in magazinele lantului din intreaga tara, este deasemenea unul special, astfel ca astazi doar intre orele 08:00 si 14:00 vor putea fi facute comenzi de catre romanii care vor sa ajunge o persoana in nevoie sa aiba macare in aceasta perioada.

Kaufland are magazine in cam toate localitatile importante din tara noastra, astfel ca deschiderea lor in cursul acestei zile va fi o masura importanta, mai ales ca alte lanturi de hypermarket-uri au magazinele inchise. Asta inseamna ca veti avea totusi unele optiuni in ceea ce priveste cumparaturile pe care doriti sa le faceti din magazinele Kaufland, ceea ce este o veste excelenta, pana la urma, pentru toti cei care au nevoie sa faca cumparaturi astazi.

Kaufland a dezvaluit ca programul sau pentru ziua de 2 ianuarie 2022 este similar cu cel al zilei de 26 decembrie 2021, astfel ca stiti si ce se va intampla inclusiv in acea data.