Orange Continua Surprizele de Craciun, ce Ofera Gratis Clientilor

Orange Continua Surprizele Craciun Ofera Gratis Clientilor

Orange stie sa-si bucure clientii din intreaga lume cu surprize speciale de Craciun, astfel ca a dezvaluit ceea ce ofera gratis pentru toti cei care in aceste zile de sarbatoare vor sa obtina ceva mai mult trafic de internet. Mai exact, Orange dezvaluie pentru toata lumea ca simplele felicitari cu urari de bine trimise catre alte persoane le pot aduce trafic de internet gratuit pentru cartelele prepay, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile acestei oferte speciale.

Orange a lansat aceasta promotie cu ceva timp in urma pentru clientii din toata tara, incercand sa le ofere oamenilor mai multe motive sa aduca bucurie in inimile celor dragi cu urari de bine. Orange a gandit aceasta campanie intr-un mod care ne permite sa obtinem cate 30 de GB de trafic de internet in 3 sesiuni diferite de desfasurare, cate 10 GB de trafic pentru cate o felicitare, cu un maxim de 30 GB primiti la 3 felicitari trimise, iar traficul se aloca atat pentru noi, cat si pentru persoana care primeste felicitarea.

Orange Continua Surprizele de Craciun, ce Ofera Gratis Clientilor

Orange a ales sa desfasoare aceasta campanie in trei sesiuni diferite, astfel ca actuala se incheie in data de 28 decembrie, deci mai aveti doua zile in care sa expediati felicitari catre persoanele voastre dragi. Dupa ce se termina aceasta perioada a promotiei, mai puteti trimite felicitari pana pe 7 ianuarie catre oricare dintre persoanele dorite, iar traficul se aloca in aceeasi cantitate maxima pentru fiecare dintre noi, deci este bine sa stiti de la inceput acest lucru.

Orange a gandit aceasta campanie intr-un asemenea mod incat toti clientii sai de cartele prepay sa se poata bucura de sistem prin intermediul website-ului sau, dar ea este limitata doar la acestia. Asta inseamna ca daca aveti un abonament, nu veti putea primi vreun GB de trafic de internet de la operatorul de telecomunicatii, deci e bine sa stiti acest lucru si sa fiti constienti de limitarile care exista din acest punct de vedere pentru promotie.

Orange mai desfasoara si alte promotii in aceasta perioada, inclusiv pentru clientii care au abonamente, asa ca puteti sa gasiti pe website-ul sau cate ceva pentru fiecare.