DACIA Logan 3: Decizia Neasteptata care a UIMIT Multa Lume

DACIA Logan 3 Decizia Neasteptata care UIMIT Multa Lume

DACIA Logan 3 este cea mai bine vanduta masina din Romania in 2021, automobilul produs de catre compania romaneasca DACIA fiind si in centrul unei decizii neasteptate care a uimit multa lume. Mai exact, cei de la DACIA au luat decizia de a face modificari estetice pentru gama de masini pe care le vinde in toata Europa, si v-am spus ieri ca DACIA Duster 2022 va fi lansata, adica o versiune modificata a actualului model, insa si DACIA Logan 3 va beneficia de ceva similar.

DACIA Logan 3 ar urma sa beneficieze de o grila noua care va aduce noul logo pe care DACIA l-a anuntat in mod oficial anul acesta, modificarea estetica fiind una menita sa aduca noul “limbaj” de brand in masini. Separat de noua grila cu un nou logo, DACIA Logan 3 urmeaza deasemenea sa aiba implementat noul logo al companiei si pe volan, unde e posibil sa fie vizibil deasemenea un design usor diferit, dar inca nu se stie cat de mari vor fi modificarile.

DACIA Logan 3: Decizia Neasteptata care a UIMIT Multa Lume

DACIA Logan 3 va avea schimbari integrate inclusiv in ceea ce priveste portbagajul, acolo urmand a fi deasemenea integrat noul logo pe care grupul il va folosi in toate masinile sale. Desigur ca nici capacele jantelor din aliaj, sau capacele din plastic al celorlalte, nu vor “scapa” fara ca noul logo sa fie integrat, astfel ca DACIA Logan 3 va fi modificata in consecinta pentru a arata ceea ce DACIA face deja vizibil cu Jogger, si ceea ce va ajunge in urmatoarele modele.

DACIA Logan 3 a fost lansata la inceputul anului 2021 de catre cei de la DACIA, iar aceste modificari vin surprinzator de repede, dar versiunea facelift a Duster a fost lansata in toamna, si tot va fi modificata in 2022. Separat de aceste modificari minore pentru DACIA Logan 3 nu vor fi facute altele, ceea ce e normal pentru ca in general nu sunt facue schimbari de aecst gen pentru masinil lansate cu doar un an de zile inainte, decat daca exista probleme mari.

DACIA Logan 3 nu ar trebui sa aiba un model facelift lansata pana prin 2024, in mod teoretic, insa in functie de vanzari, nu e exclus sa vedem unul oferit mult mai devreme de atat.