DSU Romania: Atentionare de Cod Galben de Ninsori Emisa Romanilor

DSU Romania Atentionare Cod Galben Ninsori Emisa Romanilor

DSU Romana le transmite un extrem de important anunt romanilor din toata tara in aceasta dupa-amiaza, iar asta pentru ca vorbeste despre zonele in care exista atentionari de cod galben pana maine dimineata, iar asta pentru ca sunt asteptate ninsori in cantitati insemnate, ceea ce desigur ca poate fi si problematic.

DSU Romania ii atentioneaza pe Romani in legatura cu ceea ce se intampla in aceste zone astfel incat oamenii sa fie pregatiti in situatiile in care lucrurile pot deveni mai serioase deoarece ninsorile se pot intensifica oricand, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru orice fel de situatii neprevazute in aceasta perioada.

“Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică COD GALBEN valabilă în intervalul 27 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 08:00, ce vizează ninsori însemnate cantitativ, viscol și polei.

‼️În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, în estul Transilvaniei și în cea mai mare parte a județului Tulcea, se vor semnala precipitații, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Se va depune polei, local în sud-est și izolat în restul teritoriului.

‼️Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, inundații viscol, accesând link-ul de mai jos:

De asemenea, urmărește ultimele actualizări ale ANM, din aplicația DSU!”