DIGI RCS & RDS: Decizia Majora pentru Milioane de Clienti, ce Ofera de Acum

DIGI RCS & RDS Decizia Majora Milioane Clienti Ofera Acum

DIGI RCS & RDS a luat o decizie extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie oamenii pentru ca vine cu beneficii majore in momentul de fata pentru multi dintre abonati. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS au decis sa adauge in cadrul DIGI Online chiar si filme sau seriale pe care clientii sa le poata vedea oricand doresc, de oriunde din Romania, si de pe cam orice fel de dispozitive.

DIGI RCS & RDS a avut pana cu nu mult timp in urma doar cateva filme pe care le oferea pentru clientii cu acces la DIGI Online in sectiunea Play a platformei, dar oferta a fost extinsa substantial pentru toti cei interesati. Intr-o perioada in care platformele de streaming video la cerere au devenit extrem de populare, cei de la DIGI RCS & RDS au decis sa le ofere oamenilor optiuni de redare inclusiv in propria platforma pe final de 2021 si inceput de 2022.

DIGI RCS & RDS: Decizia Majora pentru Milioane de Clienti, ce Ofera de Acum

DIGI RCS & RDS are in momentul de fata doar cateva filme si seriale disponibile in cadrul DIGI Online, acestea fiind afisate in sectiuni separate pentru clientii care sunt dornici sa profite de tot chiar in acest moment. Redarea se poate face imediat prin website-ul DIGI Online al platformei de streaming video la cerere pe care DIGI RCS & RDS a creat-o, sau prin aplicatiile dedicate care exista pentru ea in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS ne permite sa urmarim continutul din platforma DIGI Online de pe PC-uri cu Windows si Mac, sau de pe telefoane si tablete iPhone si Android, totul insa numai din Romania, nu si din afara tarii. Puteti urmari tot acest continut folosind atat conexiuni de internet fizice, cat si conexiuni de internet mobile, dar ele trebuie sa fie din Romania pentru a nu va trezi cu limitari impuse de catre operator.

DIGI RCS & RDS ofera mai mult detalii atat despre DIGI Online, cat si despre celelalte servicii si beneficii ale sale, direct in cadrul website-ului sau, asa ca e bine sa intrati acolo pentru a citi toate detaliile in legatura cu ele.