Vodafone: Mesaj de Avertizare care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Vodafone Mesaj Avertizare Vizeaza Toti Clientii Romania

Vodafone transmite un extrem de important mesaj de avertizare care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar data te numeri printre ei, trebuie sa stii chiar acum ceea ce ne spune banca. Mai exact, cei de la Vodafone le transmit clientilor sa fie extrem de atenti la campaniile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in Romania in perioada Craciunului si a Anului Nou, pentru ca scopul lor este doar de a ne fura datele, si implicit banii.

Vodafone prezinta mai jos situatia pentru cei care inca nu au aflat despre problemele generate de catre atacurile de tip phishing, iar asta pentru ca exista destule despre care ar trebui sa stim. Vodafone spune in primul rand ca nu trebuie sa accesam in vreun fel link-urile din email-uri, mesaje SMS, sau mesaje primite de pe retelele de socializare, iar asta pentru ca ele ne pot directiona catre website-uri clonate, malitioase, prin care suntem pacaliti sa ne cedam datele.

Vodafone: Mesaj de Avertizare care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Vodafone ne avertizeaza deasemenea sa nu descarcam vreun atasament care ne este trimis prin email, sau pe retelele de socializare, iar asta pentru ca ele pot fi deasemenea malitioase si ne pot face rau. Operatorul vorbeste despre malware, sau ransomware, care poate fi ascuns atat in website-urile malitioase, cat si in atasamentele de acest gen, iar in cazul din urma problemele pot fi extrem de serioase daca nu stim cum sa ne ferim de atacuri.

Vodafone vorbeste despre faptul ca evitarea protejarii impotriva unor asemenea tipuri de probleme poate duce la compromiterea dispozitivelor noastre, dar si a tuturor datelor pe care le avem in ele. Realitatea este ca mesajele de acest gen sunt departe de a fi noi, sau departe de a fi necunoscute pentru multi, iar asta pentru ca in perioada pandemiei de Coronavirus s-au intensificat semnificativ problemele de acest gen pentru romani.

Vodafone are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru a afla cum sa ne ferim de situatii de acest gen, asa ca ar trebui sa ne uitam cu mare atentie la tot ceea ce ni se transmite.