BANCA Transilvania: Ce Ofera Unic in Romania Exclusiv pentru Clienti

BANCA Transilvania Ce Ofera Unic Romania Exclusiv Clienti

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, una care furnizeaza servicii pentru un numar important de clienti, insa nu toti stiu exact ceea ce le este oferit in momentul de fata de catre institutia financiara. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a folosi nu mai putin de 5 sisteme de plati contactless pentru tranzactii realizate la POS-urile comerciantilor romani.

BANCA Transilvania a implementat aceste sisteme de plati contactless special pentru a ii ajuta pe clienti sa nu mai fie “legati” de cardurile bancare, sau bani, pentru plati, si sa poata folosi inclusiv diverse alte accesorii in acest scop in momentul de fata. Prima solutie pe care banca o ofera este BT Pay, care include Apple Pay si Google Pay, sistemul de plati contactless permitand efectuarea de plati contactless cu iPhone, Apple Watch, telefoane si smartwatch-uri Android.

BANCA Transilvania: Ce Ofera Unic in Romania Exclusiv pentru Clienti

BANCA Transilvania Ce Ofera Unic Romania Exclusiv Clienti apple pay

Al doilea sistem de plati contactless oferit de catre BANCA Transilvania este un ceas elegant, aparent unic in Romania, care arata exact ca un ceas normal, dar are un chip wireless care permite plati contactless, el putand fi cumparat exclusiv de la banca. Al treilea este o bratara pentru plati contactless care poate fi cumparata tot exclusiv de la banca si care permite numai plata la diverse POS-uri pentru orice dorim sa cumparam.

BANCA Transilvania Ce Ofera Unic Romania Exclusiv Clienti ceas bratara

Al treilea sistem este Garmin Pay, iar acesta este cunoscut multora pentru ca vine impreuna fie cu ceasurile inteligente ale companiei, fie cu bratarile de fitness, oricare putand fi folosite pentru plati contactless de catre romani. In final avem Fitbit Pay, cu acelasi principiu precum in cazul Garmin Pay, BANCA Transilvania implementand suport pentru ambele astfel incat oamenii care prefera oricare dintre cele doua sisteme sa le poata folosi.

BANCA Transilvania Ce Ofera Unic Romania Exclusiv Clienti garmin fitbit

BANCA Transilvania are toate detaliile despre aceste sisteme disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate detaliile legate de ele si a vedea ce anume vi s-ar putea potrivi pentru utilizare.