BCR Romania: Anuntul pentru Clienti ce da Gratuit Inainte de Revelion 2022

BCR Romania Anuntul Clienti Gratuit Inainte Revelion 2022

BCR Romania s-a gandit sa le faca romanilor un Revelion 2022 mult mai reusit, astfel ca a anuntat ce le ofera gratuit in zilele urmatoare pentru a ii ajuta sa intre in 2022 ceva mai fericiti, dar si cu ceva nou, cum este traditia in unele zone din tara. BCR Romania a ales sa organizeze o noua promotie speciala pentru clientii din toata Romania in urmataorele zile, astfel ca le ofera oamenilor 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare la un magazin partener.

BCR Romania nu le cere romanilor sa faca pre amulte pentru a castiga banii, doar sa urmareasca contul oficial George de pe Instagram, si sa publice un comentariu in care sa mentioneze persoanele cu care vor face petrecerea de Revelion 2022. Inscrierea in aceasta promotie pe care BCR Romania o desfasoara este foarte simpla, astfel ca in mod teoretic oricine ar trebui sa se poata inscrie pentru a avea sansa de a castiga unul dintre voucherele oferite.

BCR Romania: Anuntul pentru Clienti ce da Gratuit Inainte de Revelion 2022

BCR Romania nu este la primul concurs pe care il organizeaza pentru promovarea contului George de pe reteaua de socializare Instagram, iar asta pentru ca vrea sa adune cat mai multi clienti care sa-l urmareasca. George este o platforma inteligenta de internet si mobile banking lansata cu doar cativa ani in urma de catre banca, iar prin intermediul sau clientii pot avea acces la informatiile din conturi, le pot administra, si nu doar atat.

BCR Romania nu ofera doar vouchere ca parte a promotiilor pe care le are pentru platforma George, ci si diverse alte beneficii, cum ar fi bani inapoi pentru unele dintre cumparaturile pe care le fac oricare dintre clientii care folosesc paltforma. Ideea din spatele platforme este una foarte interesanta, iar acum inainte de Revelion 2022 veti avea sansa de a castiga si premii, poate, pe masura asteptarilor voastre, daca doriti.

BCR Romania desfasoara aceasta campanie doar pana la finalul lunii decembrie, asa ca nu mai aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a participa si a castiga premiile pe care ni le ofera ca parte a sa in cursul urmatoarelor zile.