DACIA Duster: Modelul SPECIAL care ar Trebui Lansat Mult mai Devreme

DACIA Duster Modelul SPECIAL care Trebui Lansat Mult Devreme

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa, iar asta in principal multumita faptului ca are un pret de vanzare care il face accesibil pentru extrem de multa lume din cam toata Europa. DACIA Duster a avut parte de un facelift in 2021, fara schimbari colosale pentru generatia a 2-a, iar abia in 2024 ar trebui sa fie lansata generatia a 3-a, cu schimbari si mai mari pregatite de catre cei de la DACIA pentru clientii care vor un asemenea tip de SUV.

DACIA Duster ar putea avea totusi succes foarte mare si cel putin intr-o versiune hibrida, care este anuntata pentru lansare sigura in momentul in care generatia a 3-a a seriei isi va face aparitia in reprezentante. Vedem acum ca succesul Spring surprinde in Romania, acolo unde s-a plasat in topul celor mai bine vandute masini electrice in 2021, la distanta mare fata de concurenta, deci o versiune hibrida a DACIA Duster, pentru ca la una electrica nu putem visa inca, ar putea avea mare succes.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL care ar Trebui Lansat Mult mai Devreme

DACIA Duster nu va fi lansata intr-o versiune hibrida pe platforma actuala care nu este capabila sa ofere posibilitatea ca un asemenea sistem de propulsie sa fie instalat, ceea ce nu e tocmai ideal. Totusi, multa lume asteapta versiunea hibrida, iar cum Spring e un fel de DACIA Duster mai mic, dar 100% electric, e usor de inteles ca va exista interes pentru o versiune electrica a SUV-ului, insa si cea hibrida va fi mai mult ca sigur cautata de romani.

DACIA Duster intr-o versiune hibrida va fi mai scump decat modelele normale, dar si Spring e mai scumpa decat versiunea de baza a Duster, astfel ca pentru multi pretul mai mare va merita platit pentru tehnologia adusa. Desigur ca prima optiune hibrida de la DACIA va fi Jogger, dar DACIA Duster e un SUV, cu mai multa atractivitate pentru consumatori, asaca probabil abia cand un asemenea tip de masina va fi lansata intr-o versiune hibrida vom vedea si vanzari pe masura.

DACIA Duster va mai trece in 2022 printr-o mica transformare, iar asta pentru ca vor fi facute schimbari mici de design pentru a incorpora noul logo al grupului in bara frontala, volan, jante, portbagaj.