Orange: Surpriza Colosala Anuntata, ce da 12 LUNI GRATIS Clientilor

Orange Surpriza Colosala Anuntata Netflix gratuit 12 LUNI Clientilor

Orange a facut un anunt cu o surpriza colosala pentru clientii sai din toata Romania imediat dupa Craciun, iar asta pentru ca a anuntat ce anume ofera gratuit timp de 12 luni de zile pentru oricare dintre clientii din toata tara. Vorbim despre o promotie care este disponibila in detaliu in aceasta pagina, cei de la Orange legand-o de Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, si oferind 12 luni de acces gratuit au unele pachete Orange Love.

Orange urmeaza aici calea altor grupuri de telecomunicatii din Romania care au decis sa le ofere clientilor surprize similare impreuna cu abonamentele de televiziune pe care le contractau. Orange are aceasta promotie speciala doar pentru clientii care aleg sa contracteze pachete de internet si televiziune, astfel ca daca alegeti doar unul dintre ele nu veti avea Netflix gratuit 12 luni.

Orange: Surpriza Colosala Anuntata, da Netflix gratuit 12 LUNI Clientilor

Orange a mai oferit in trecut Netflix gratuit clientilor din Romania, insa pentru perioade mai scurte de timp, chiar daca tot impreuna cu abonamentele Orange Love, insa acum merge mai departe cu promotiile spceiale. 12 luni de Netflix gratuit este ceva ce este oferit si de Vodafone, iar promotia a facut parte inclusiv din campania de promovare a abonamentelor TV pe care Telekom le avea, asa ca probabil a fost transferata la Orange dupa achizitie.

Orange promoveaza inclusiv filmul Don’t Look Up impreuna cu oferta sa care aduce Netflix gratuit 12 luni pentru clientii din toata Romania, acesta fiind filmul despre care toata lumea vorbeste inainte de Revelion 2022. Avand in vedere cat de populare sunt in ultima perioada filmele de la Netflix, nu trebuie exclusa ideea ca promotia celor de la Orange sa aiba succes si sa atraga noi clienti pentru serviciile de internet si televiziune pe care le ofera in toata Romania dupa achizitia Telekom.

Orange mai are si alte promotii grozave pe care le ofera clientilor sai din toata tara, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la toate promotiile care sunt disponibile in aceasta perioada.