Huawei: Masura Importanta care Inca Surprinde Foarte Multa Lume

Huawei Masura Importanta Surprinde Foarte Multa Lume

Huawei este unul dintre cele mai mari si mai importante grupuri IT din intreaga lume, cu sute de mii de angajati, dar si produse care genereaza constant vanzari mari peste tot in lume. Stiti ca de 2 ani si jumatate de zile cei de la Huawei au probleme cu vanzarile de telefoane mobile si echipamente de telecomunicatii din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, compania incercand sa gaseasca solutii pentru a isi putea vinde in continuare produsele pe care le dezvolta.

Huawei a gasit anul trecut o solutie pentru problema majora a chip-urilor pentru telefoane mobile, astfel ca a ales sa implementeze in propriile produse componente de la Qualcomm, insa limitate tehnologic. Mai exact, Huawei a decis sa renunte la 5G doar pentru a avea procesoare de ultima generatie in telefoanele sale, iar aceasta decizie a surprins multa lume, dar se aplica inclusiv in 2022 cu noul P50 Pocket, care a fost anuntat saptamanile trecute.

Huawei: Masura Importanta care Inca Surprinde Foarte Multa Lume

Huawei ramane la decizia ca procesoarele performante sunt mai importante decat suportul 5G, ceea ce e usor de inteles din moment ce exista acoperire totusi limitata pentru aceasta tehnologie de telecomunicatii. In fata acestei situatii, cei de la Huawei prefera sa le ofere clientilor telefoanele dorite, chiar daca limitate tehnologic pe partea de telecomunicatii, dar cu alte noutati care totusi sa conteze si sa justifice preturile destul de mari pe care ele in ca le au.

Huawei va merge cel mai probabil cu aceasta strategie in continuare in viitorul apropiat din moment ce alte solutii oricum nu are pentru problema procesoarelor pentru telefoane mobile. Din pacate, inca nu exista alternative pentru chinezi, iar desi Huawei este un lider in solutii de comunicatii 5G pentru operatorii de telecomunicatii, iata ca atunci cand vine vorba despre telefoane trebuie sa faca un mare compromis pentru a le putea vinde in continuare.

Huawei incearca diverse optiuni pentru a putea integra tot ceea ce isi doreste in telefoanele sale, insa separat de a le permite altor companii sa faca telefoane cu tehnologiile sale, inca nu a gasit alternative.