Samsung GALAXY S22: VIDEO cu Noul Design si o Comparatie cu iPhone 13 Pro

Samsung GALAXY S22 VIDEO Noul Design Comparatie iPhone 13 Pro

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane pe care Samsung se pregateste sa o lanseze pentru fanii din intreaga lume chiar in prima parte a anului viitor, iar astazi vedem un video care ne prezinta o macheta cu design-ul final, insa si o comparatie cu iPhone 13 Pro.

Samsung GALAXY S22 va semana cu S21 din multe puncte de vedere, asa cum ni s-a spus din multe puncte de vedere, iar clipul video cu aceasta macheta ne dezvaluie faptul ca din punct de vedere al design-ului asteptarile trebuie sa fie totusi cat se poate de limitate.

Samsung GALAXY S22 va fi totusi un telefon care va arata foarte intresant, va fi subtire, va avea un ecran cu margini reduse, iar in comparatie cu iPhone 13 Pro pare sa arate ceva mai bine, fiind desigur si mai subtire decat telefoanele pe care le vinde compania Apple in momentul de fata.

Samsung GALAXY S22 VIDEO Noul Design Comparatie iPhone 13 Pro comparatie

Samsung GALAXY S22 va avea in continuare o camera vizibila prin ecran printr-o perforatie, fara a o avea ascunsa complet, asa cum se anunta cu vreun an in urma, asa ca per total versiunea aceasta, dar si cea Pro, nu vor veni cu schimbari majore fata de seria S21.

Samsung GALAXY S22 Ultra ar putea fi totusi marea surpriza, iar asta pentru ca asteptarile sunt mari in ceea ce priveste design-ul sau, si se crede ca acesta va semana destul de mult cu cel al modelelor din seria Note, fiind cu mult diferit fata de celelelate modele din serie.