WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu care au fost PACALITI Milioane de Oameni

WhatsApp Schimbarea SECRETA PACALITI Milioane Oameni

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar aplicatiile pentru iPhone si Android sunt in continua schimbare, asta pentru ca sunt extrem de populare si necesita imbunatatiri constante. Din pacate, cu o presupusa schimbare secreta pentru WhatsApp au fost pacaliti milioane de oameni din intreaga lume, vestea implementarii sale ajungand prin multe colturi ale internetului, insa un cunoscut leaker de informatii despre platforma o neaga.

WhatsApp a avut zilele acestea anuntata in diverse medii si moduri implementarea unei noi functii speciale care va adauga o a treia “bifa” pentru mesajele pe care le trimitem catre alte persoane. Separat de primele doua cu care WhatsApp ne da de inteles cand mesajul a ajuns in serverele sale, a fost livrat catre telefonul destinatarului, si a fost citit, o a treia era presupusa ca fiind gata de implementare pentru a confirma ca o captura de ecran a fost facuta pentru o poza, sau un video.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA cu care au fost PACALITI Milioane de Oameni

WhatsApp ar fi implementat aceasta schimbare pentru a le da oamenilor de inteles ca o poza care a fost trimisa cu perioada limitata de valabilitate ar fi fost “salvata” de catre destinatar sub forma unei capturi de ecran. Functii de acest gen sunt zvonite pentru Snapchat de ani de zile, acea platforma oferind prima posibilitatea de a trimite poze si clipuri video care dispar dupa o anumita perioada de la prima deschidere, iar acum totul se propaga si in aceasta platforma.

WhatsApp nu are cum sa detecteze daca se face o captura de ecran in aplicatia sa, cel putin nu in cazul iOS si al iPhone, astfel ca o asemenea functie ar fi semi-inutila daca ar fi oferita segmentat. Nici macar pe PC-uri, sau tabletele iPad, nu s-ar putea implementa asa ceva, fara a mai vorbi si despre WhatsApp Web, deci ideea in sine e ridicola pentru cine stie cum functioneaza platforma, dar restul utilizatorilor au fost pacaliti din cauza ei.

WhatsApp dezvolta extrem de multe functii noi pentru aplicatia sa in aceasta perioada, insa una care sa detecteze capturile de ecran nu se afla printre ele, oricat si-ar dori asta anumiti utilizatori.