Auchan: Ce Ofera Gratuit Clientilor in Ultimele Zile ale Anului 2021

Auchan Ofera Gratuit Clientilor Ultimele Zile Anului 2021

Auchan are o ultima surpriza uriasa pentru romanii din toata tara in acest final de an 2022, iar asta pentru ca a decis sa le ofere tuturor ceva de care se pot bucura pana pe 31 decembrie. Mai exact, cei de la Auchan mai desfasoara pana atunci tombola MyClub pentru oricare dintre clientii care au decis sa-si faca un asemenea tip de card de fidelitate, iar premiile pe care le ofera sunt unele dintre cele mai bune de pana in momentul de fata.

Auchan explica in cel mai recent catalog de reduceri pentru clientii din toata Romania faptul ca pana pe 31 decembrie mai putem castiga lunar 1 premiu de 2000 de LEI si 10 premii care insumeaza returnarea contravalorii cosului de cumparaturi. Acest din urma premiu este acordat de catre cei de la Auchan in limita a 5000 de LEI, astfel ca indiferent de cumparati, daca sunteti alegi drept castigator, nu veti primi mai mult decat aceasta suma.

Auchan: Ce Ofera Gratuit Clientilor in Ultimele Zile ale Anului 2021

Auchan Ofera Gratuit Clientilor Ultimele Zile Anului 2021 catalog

Auchan le cere clientilor din toata Romania sa isi faca cumparaturile in oricare dintre magazinele sale pentru a beneficia de posibilitatea de inscriere in aceasta campanie promotionala, dar sa si scaneze codul QR al cardului MyClub la casa de marcat. Desigur ca se ofera diverse promotii prin intermediul cardurilor MyClub, atat online, cat si In magazinele fizice ale celor de la Auchan, deci nu exista motive reale sa nu va folositi de ele pentru cumparaturi mai ieftine.

Auchan incheie la final de 2021 o tombola care a pornit undeva pe la jumatatea acestui an impreuna cu lansarea MyClub, dar care nu se stie daca va mai continua in 2022 sub vreo forma, sau alta, chiar daca mai mult ca sigur exista destui romani interesati. Premiile pe care Auchan le ofera ca parte a acestei tombole sunt in LEI, adica peroanele castigatoare vor primi contravaloarea in LEI a premiului castiga, desigur la cursul zilei in care se face transferul.

Auchan mai are si alte promotii pe website-ul sau, insa daca sunteti dornici sa profitati de ele, atunci trebuie sa intrati acolo si sa vedeti cate dintre ele vi se potrivesc pentru a nu rata vreuna care v-ar putea fi pe plac.