SECRETUL Urias al WhatsApp Dezvaluit, Schimbarile din Telefoane

SECRETUL Urias WhatsApp Dezvaluit Schimbarile Telefoane

WhatsApp are un nou si foarte important secret dezvaluit pentru utilizatorii din intreaga lume, iar  daca sunteti interesati de noutatile majore care vor veni, ei bine mai jos le aveti dezvaluite. Vorbim despre comunitatile care vor putea fi facute in cadrul WhatsApp de catre utilizatorii din intreaga lume in viitorul nu foarte indeparatat, atat timp cat ei sunt administratorii unor grupuri pe care vor dori sa le uneasca pentru a combina discutiile din cadrul lor.

WhatsApp a surprins foarte multa lume cu faptul ca vrea sa le ofere oamenilor optiunea de a crea comunitati de acest gen, iar asta pentru ca nimeni nu se astepta sa vada o asemenea modificare. Puteti vedea in imaginea de mai jos faptul ca WhatsApp va oferi optiunea de a combina mai multe grupuri intr-o comunitate, iar noi trebuie sa fim administratorii lor pentru a crea aceasta noua forma de organizare a grupurilor din platforma.

SECRETUL Urias al WhatsApp Dezvaluit, Schimbarile din Telefoane

SECRETUL Urias WhatsApp Dezvaluit Schimbarile Telefoane comunitate

WhatsApp va permite inclusiv crearea unor grupuri de conversatii chiar cand facem respectiva comunitate, iar optiunile oferite ne permit sa setam un nume pentru acea comunitate chiar cand ea este facuta. Dupa ce facem o comunitate prin combinarea unor grupuri de conversatii, sau crearea altora, devenim administratorii lor si vom putea publica orice fel de informatii in ele, avand deasemenea posibilitatea de a trimite mesaje globale care devin vizibile in cadrul acestora pentru interlocutori.

WhatsApp le va oferi administratorilor acestor comunitati control mai mare asupra a ceea ce se intampla in cadrul lor, si partial in ceea ce priveste mesajele care sunt publicate. Ideea din spatele comunitatilor nu e una chiar atat de rea, iar asta pentru ca WhatsApp stie cat de importante sunt pentru utilizatori functiile de acest gen care faciliteaza comunitarea intre grupuri mari de persoane, insa totul intr-un mod noua fata de ceea ce a fost oferit pana acum de catre companie.

WhatsApp nu a dezvaluit deocamdata cand anume va lansa aceasta schimbare majora pentru toata lumea, insa o putem astepta in prima parte a anului 2022 pentru telefoanele iPhone si Android.