Raiffeisen Bank: Important Mesaj Oficial care Atentioneaza Clientii

Raiffeisen Bank Important Mesaj Oficial Atentioneaza Clientii

Raiffeisen Bank incheie anul 2022 cu un si foarte important mesaj de atentionare care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie o problema extrem de serioasa pe care ie nu ar trebui sa o ignore. Vorbim desigur despre vigilenta pe care clientii Raiffeisen Bank ar trebui sa o aiba in aceasta perioada pentru a se feri de atacurile de tip phishing, sau de alt fel, care inca sunt in plina desfasurare in tara noastra.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre faptul ca nu trebuie sa accesam orice fel de link-uri care ne sunt trimise prin intermediul retelelor de socializare de catre diverse persoane, fie ele necunoscute, cunoscute, sau chiar aparente entitati bancare. Aceasta este metoda prin care se raspandesc cel mai usor atacurile de tip phishing, si sunt cel mai usor infectati oamenii cu diverse tipuri de virusi si malware, iar Raiffeisen Bank incearca sa ne ajute sa evitam acest lucru.

Raiffeisen Bank: Important Mesaj Oficial care Atentioneaza Clientii

Raiffeisen Bank ne atentioneaza din nou ca nu este sub vreo forma o idee buna sa ne cedam datele personale catre entitati necunoscute, in special cand vine vorba despre datele cardurilor, inclusiv codul CVV2 folosit pentru plati online. In aceeasi masura, nici username-ul sau parola pentru logarea in conturile de internet, sau mobile, banking nu trebuie partajat catre nimeni, indiferent daca acea persoana se prezinta ca un reprezentant al Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ne readuce deasemenea aminte si despre faptul ca nu trebuie sa partajam codurile de acces in sistemele sale online, dar nici PIN-urile cardurilor pe care le folosim pentru cumparaturi, sau plati, in fiecare zi. Toate aceste masuri au menirea de a ne proteja impotriva celor care vor doar sa ne fure datele si banii, ceva ce se intampla tot mai des, in pandemia de Coronavirus crescand exponential atacurile la nivel global, din pacate pentru noi.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau o sumedenie de informatii extrem de utile pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa afle mai multe despre cum se pot proteja impotriva amenintarilor cibernetice care au loc in aceasta perioada.