DACIA Logan: Schimbarile IMPORTANTE pentru Modelele care vor Veni

DACIA Logan Schimbarile IMPORTANTE Modelele care Veni

DACIA Logan este cea mai bine vanduta masina romaneasca, generatia a 3-a avand un succes surprinzator in tara noastra, iar asta multumita noutatilor care au fost implementate de catre Renault si DACIA pentru noile modele. Schimbarile au avut succes in toate pietele in care DACIA Logan este vanduta de catre grupurile producatoare de automobile, iar ele vor continua sa mentina vanzarile la un nivel destul de ridicat, cel putin acolo.

DACIA Logan este totusi vanduta in din ce in ce mai putine piete de catre cei de la DACIA, modelul disparand din tari importante precum Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Olanda, desi inca este disponibila pentru achizitie in Spania. In celelalte mari piete de automobile, DACIA Logan a devenit istorie, iar unii au spus ca asta ar putea fi o problema foarte mare pentru dezvoltarea modelelor viitoare, pentru ca e posibil sa se evite investitiile majore.

DACIA Logan: Schimbarile IMPORTANTE pentru Modelele care vor Veni

DACIA Logan vanduta in principal in pietele din Estul Europei este vazuta de unii ca o masina care-si va pierde din importanta in fata altor modele precum Sandero, Duster, Spring, care inregistreaza vanzari bune in pietele din Europa de Vest, si justifica investitiile de viitor. Desigur ca inca nu suntem in punctul in care DACIA Logan sa devina intr-o anumita masura irelevanta, si chiar daca vanzarile vor ramane reduse in raport cu acele modele, masina va fi totusi importanta pentru DACIA.

DACIA Logan a avut parte de inovatii majore in generatia a 3-a pentru ca inca genereaza vanzari bune, insa aceste inovatii au venit de la masini Renault, in cea mai mare parte, si sunt folosite in toata gama de masini a producatorului. Chiar daca DACIA Logan va avea vanzari mai mici in viitor, inovatiile din ea vor veni la pachet si in alte modele ale companiei, deci este improbabil ca in ciuda unei scaderi a prioritatii sale in gama, sa fie lipsita de inovatii.

DACIA Logan va avea prate de atentia DACIA pentru multi ani de acum incolo, iar inovatiile preluate de la Renault pentru modele ca Sandero, Duster, Spring, sau altele, vor ajunge inclusiv in acest sedan foarte popular in Romania in aceasta perioada.