BRD Romania: Noua Regula OFICIALA Anuntata Clientilor Romani

BRD Romania Noua Regula OFICIALA Anuntata Clientilor Romani

BRD Romania le transmite clientilor din toata tara un extrem de important mesaj despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in discutie o regula care ar trebui sa fie respectata de catre ei. Mai exact, BRD Romania vorbeste despre regula celor 3 NU care ar trebui sa ii ajute pe clientii din toata tara sa evite sa devina victimele atacurilor cibernetice, care sunt in plina desfasurare in aceasta perioada, din pacate.

BRD Romania spune ca primul NU pe care ar trebui sa il tina minte clientii este cel care impiedica oferirea de informatii personale catre entitati, sau persoane, necunoscute pentru ca nu stim unde anume ajung acele informatii. Conform celor de la BRD Romania, nu trebuie sa comunicam informatii confidentiale cu privire la identitatea noastra, datele de logare in diverse servicii de adminsitrare a conturilor bancare, sau date de accesare a altor platforme.

BRD Romania: Noua Regula OFICIALA Anuntata Clientilor Romani

BRD Romania vorbeste si despre un al doilea NU care are la baza evitarea oferirii de raspunsuri pentru mesajele pe care le primi prin email, SMS, sau retelele de socializare pentru a ne furniza datele catre entitati, sau persoane necunoscute. Acestea ar trebui privite intotdeauna destul de circumspect, mai ales ca BRD Romania nu le cere clientilor aceste tipuri de date in asemenea moduri, iar atunci cand primim cereri de acest gen, ar trebui sa anuntam imediat banca.

BRD Romania ne aduce in final aminte sa nu uitam sa actualizam programele antivirus care ne protejeaza calculatoarele, sau telefoanele, sau sistemele de operare in baza carora functioneaza acestea, si le folosim pentru accesarea internetului. Daca actualizarile trebuie facute prin descarcarea lor de pe anumite website-uri, trebuie sa fim extrem de atenti intotdeauna de unde facem respectivele descarcari, pentru a nu instala fisiere malitioase in dispozitive.

BRD Romania are toate aceste informatii disponibile pe website-ul sau pentru oricine este dornic sa afle mai multe in legatura cu modul in care ar trebui sa se protejeze impotriva atacurilor de tip phishing, si nu numai, in aceasta perioada.