BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, Hotararea Transmisa Clientilor Romani

Banca Transilvania program anul nou agentii

BANCA Transilvania a publicat un nou mesaj oficial astazi care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le spuna oamenilor despre faptul ca in cursul acestei zile ei vor putea merge in agentiile sale doar pana la ora 15:00. Asa cum ne asteptam, si cum anuntase deja BANCA Transilvania inca de acum cateva zile, programul de astazi va fi unul limitat in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ajunul Anului Nou in tara noastra.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca inclusiv in aceasta zi de final de an exista persoane care vor avea nevoie de ajutor pentru a rezolva orice fel de probleme pe care le au cu folosirea serviciilor sale bancare, asa ca incearca sa le ofere tot ceea ce au nevoie. Limitarea programului din agentiile BANCA Transilvania pana la ora 15:00 este perfect normala in contextul in care si angajatii bancii au nevoie de timp liber pentru a se bucura de aceasta zi din an.

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, Hotararea Transmisa Clientilor Romani

BANCA Transilvania are inchise maine toate agentiile din tara, inclusiv cele care s-ar putea afla in centre comerciale care ar putea fi deschise, astfel ca este important sa stiti inclusiv acest lucru inainte de a va gandi sa mergeti in vreunul dintre ele. Asta inseamna ca trebuie sa va ganditi foarte serios la ceea ce ar trebui sa faceti pentru a rezolva orice fel de probleme intampinati in folosirea serviciilor BANCA Transilvania, solutiile fiind in principal cele online.

BANCA Transilvania ofera in continuare suport telefonic pentru clientii sai din Romania, in special pentru urgente, astfel ca puteti suna la serviciul pentru relatii cu clientii pentru a bloca, la nevoie, cardurile, daca au fost furate, sau pierdute. Incepand cu data de 2 ianuarie agentiile BANCA Transilvania din centrele comerciale din tara ar trebui sa se redeschida, iar asta pentru ca asa au stat in general lucrurile cand a venit vorba despre sarbatori.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre programul sau din perioada Anului Nou chiar pe website-ul propriu, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile cu privire la ceea ce se intampla in aceasta perioada din an.