DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA pentru Noua Serie de SUVuri

DACIA Duster 3 Decizia IMPORTANTA Noua Serie SUV

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai anticipate masini care sunt pregatite de lansare de catre cei de la DACIA pentru intreaga lume, iar asta pentru ca se asteapta schimbari majore de la ea, totul pentru ca vanzarile sa creasca pe masura pentru compania romaneasca. Desi asteptarile sunt mari in ceea ce priveste DACIA Duster 3, lansarea sa este totusi la vreo 2 ani distanta, si exista un motiv foarte bun pentru care inca nu se grabeste acest pas.

DACIA Duster 3 va fi lansata in 2024 pentru ca actualele modele ale Duster inca inregistreaza vanzari surprinzator de bune in Europa, si alte zone de pe glob, ceva surprinzator pentru o masina facuta pe o platforma veche de peste 10 ani de zile. In 2021 Duster a fost al cincilea cel mai bine vandut SUV din Europa, da o masina cu o platforma veche, dotari nu de ultima generatie, dar un pret atat de mic incat e actractiv, iar asta inca tine lansarea DACIA Duster 3 departe.

DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA pentru Noua Serie de SUVuri

DACIA Duster 3 nu va avea lansarea grabita atat timp cat gama Duster inca e in topul vanzarilor de SUV-uri in Europa, peste 150.000 de unitati fiind vandute doar pe acest continent in 2021, deci va puteti imagina de ce DACIA inca vrea sa “mulga” actuala serie. DACIA Duster 3 va veni cu foarte multe schimbari majore, va aduce suficiente motive pentru clienti sa cumpere masina, dar inca nu exista o presiune prea mare pe DACIA pentru a face acest pas.

DACIA Duster 3 este inca in proces de dezvoltare, acesta fiind mutat in exclusivitate in Romania de catre cei de la Renault, intr-o miscare foarte surprinzatoare, dar pana la urma inginerii de aici isi pot arata valoarea cu producerea unei masini grozave. Desigur ca de acum si pana cand DACIA Duster 3 se pot schimba multe, iar unele dintre noutatile anuntate pentru lansare ar putea fi schimbate, insa deocamdata asteptarile sunt foarte mari, si exista motive sa fie situatia asa.

DACIA Duster 3 va fi unul dintre cele mai interesante SUV-uri pe care le vom vedea in 2023, sau 2024, asa ca ramane doar sa vedem cate dintre schimbarile zvonite pana in acel moment se vor dovedi a fi adevarate.