LIDL Romania: Mesajul de ATENTIONARE care Vizeaza Clientii din Tara

LIDL Romania program anul nou 2 ianuarie

LIDL Romania transmite o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le vorbeste despre o situatie care ar trebui sa fie in atentia tuturor chiar acum. LIDL Romania le readuce aminte romanilor despre faptul ca programul din toate magazinele sale este redus in cursul acestei zile, a zilei de duminica, dar si ca maine nu vom putea cumpara absolut nimic de la lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania a anuntat inca de acum cateva zile faptul ca programul magazinelor sale din toata tara va fi oarecum similar cu cel din perioada Craciunului, ceva perfect normal daca ne gandim la faptul ca astazi este Revelionul 2022. Conform programului celor de la LIDL Romania, astazi magazinele vor fi deschise doar pana la ora 18:00 in toata tara, astfel ca aveti o perioada limitata de timp in care sa cumparati tot ceea ce va intereseaza.

LIDL Romania: Mesajul de ATENTIONARE care Vizeaza Clientii din Tara

LIDL Romania spune ca pe 1 ianuarie toate magazinele sale vor fi inchise, ceva perfect normal pentru ca si in prima zi de Craciun s-a intamplat acest lucru, deci nu cred ca se astepta cineva ca situatia sa fie diferita pentru prima zi din anul 2022. Nici pe 2 ianuarie LIDL Romania nu va avea program complet pentru magazinele sale din toata tara, iar asta pentru ca acestea se vor deschide la ora 09:00, in loc de 07:00, si se vor inchide la ora 17:00, deci este o zi scurta.

LIDL Romania a gandit acest program in acest mod pentru a le permite clientilor din toata Romania sa isi cumpere produsele dorite chiar si intr-o zi cu un program mai scurt, dar important este ca ofera aceasta optiune pentru clientii sai. Desigur ca toate magazinele din Romania ale LIDL vor fi deschise in cursul zilelor de astazi si 2 ianuarie, deci in mod normal ar trebui sa putem merge in oricare dintre ele fara probleme pentru a ne face cumparaturile.

LIDL Romania are toate detaliile despre acest program direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile cu privire la modul in care puteti ajunge in magazine pentru a va bucura de produsele dorite.